Ballina Etiketimet Kisha e Shën Mërisë

Etiketim: kisha e Shën Mërisë

Kisha e Shën Mërisë në Bënjë, monument kulture me vlera të...

TIRANË, 20 qershor/ATSH/ Kisha e Shën Mërisë në Bënjë, Përmet,  monument kulture i kategorisë së I-rë, është një objekt me vlera të veçanta, ndërtuar...

“Kisha e Shën Mërisë” në Përmet, objekt kulti me destinacion turizmin...

TIRANË, 12 maj/ATSH/ "Kisha e Shën Mërisë", monument kulture i Kategorisë I në fshatin Kosinë të Përmetit është një objekt kulti me destinacion turizmin...

Restaurim i Kishës së Shën Marisë, aty ky kryenin shërbesat fetare...

TIRANË, 20 janar/ATSH/ Këshilli Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore Materiale ka miratuar projektin për kryerjen e ndërhyrjeve konservuese – restauruese në “Rrënojat e Kishës së...

Rehabilitim territorit dhe shtegut të kishës së Shën Mërisë në ishullin...

TIRANË, 18 shkurt/ATSH/ Këshilli Kombëtar i Restaurimit ka miratuar projektin e restaurimit "Rehabilitimi i territorit dhe i shtegut – Kisha e Shën Mërisë", ishulli...

FOTO/ Berat, restaurimi i afreskut në kishën e “Shën Mërisë” në...

TIRANË, 25 korrik /ATSH/ - Restaurimi i afreskut të kishës së “Shën Mërisë” në Sinjë të Beratit po shkron drejt fazës përfundimtare. Specialistët e veprave...

FOTO/ Kisha eremite e Shën Mërisë, mes ujërave të kristalta të...

TIRANË, 7 prill/ATSH-A.ALLA/ - Bukuritë natyrore nuk janë e vetmja pasuri e Liqenit të Prespës. Kishat eremite janë asetet e vyera të trashëgimisë shpirtërore...

Kosinë, inspektim pikturës murale në kishën e Shën Mërisë

TIRANË, 26 mars /ATSH/- Pas përfundimit të punimeve restauruese në Kishën e Shën Mërisë në Kosinë, specialistët e sektorit të veprave të artit pranë...

FOTO/ Punime mirëmbajtëse në kishën e Shën Mërisë, Krorëz

TIRANË, 13 shtator /ATSH/ - Pas ankesave të banorëve të fshatit Nivicë për problematikën e ngritur mbi rritjen e vegjetacionit në ambientet e jashtme...

”Rrugët e besimit” me një tjetër atraksion turistik, restaurohet Kisha e...

https://www.facebook.com/Imk.gov.al/videos/454464315055701/ TIRANË,17 gusht /ATSH/- Pas shpalljes së fshatit Bënjë Qendër Historike, përfundon restaurimi i Kishës së Shën Mërisë, Bënjë. Restaurimi i kishës është hapi i parë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA