Ballina Kontakt

Kontakt

Adresa: Rr. “Ismail Qemali”, Nr.11, mbrapa RTSH, Tirane
Tel: +355 4 2235583

Te rejat

SHTËPI INTELIGJENTE – Për 10 vite teknologjia do të vendosë në...

NJU-JORK, 20 prill /ATSH-ANSA/ - Për dhjetë vite shtëpitë mund të jetë aq shumë të ndërlidhura sa që mund të automatizojnë jetët tona dhe...