Armela Krasniqi

Drejtor i Pergjithshem

 

 

Almarina Gegvataj

 

Kryeredaktore
Tel: 0692050922

 

Arian Jorgaqi

Shef në Departamentin e Përkthimit
Tel: 0697069325

Laurend Memelli

Laurend Memelli

Shef i Zyres Juridike
Tel: 0692050925

Edlira Petrela

Shefe e Marrëdhënieve me Jashte dhe Marketingut