Ballina Etiketimet Leku

Etiketim: leku

Forcimi i lekut, efekte pozitive në ekonomi

TIRANË, 14 shkurt /ATSH/- Kushtet monetare lehtësuese kanë favorizuar rritjen e kredisë në lekë dhe uljen e kostos së shërbimit të borxhit. Normat e interesit...

6-mujori I 2018/ Leku është mbiçmuar ndaj valutave kryesore

TIRANË, 28 shtator /ATSH/- Në tregun e këmbimit të monedhave, gjatë 6-mujorit të parë të vitit 2018, leku është mbiçmuar ndaj valutave kryesore, veçanërisht...

Leku mbiçmohet edhe ndaj lirës turke e renminbit kinez

TIRANE, 16 Shkurt /ATSH/- Dinamika e mbiçmimit të Lekut kundrejt monedhave të partnerëve kryesorë tregtarë, ka “prekur” edhe valutat e tjera si  lira turke...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA