Ballina Etiketimet Bilanc

Etiketim: bilanc

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, mbi 6 320 000 raste...

PARIS, 2 qershor /ATSH-AFP/ - Më shumë se 6 320 480 raste infektimi dhe 377 213 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID -19 në botë

PARIS, 1 qershor /ATSH-AFP/ - Më shumë se 6 220 110 raste infektimi dhe 373 439 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, më shumë se 5 862...

PARIS, 29 maj /ATSH-AFP/ - Më shumë se 5 862 890 raste infektimi dhe 362 028 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, më shumë se 5 747...

PARIS, 28 maj /ATSH-AFP/ - Më shumë se 5 747 100 raste infektimi dhe 357 311 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, më shumë se 2 236 000...

PARIS, 27 maj /ATSH-AFP/ - Më shumë se 5 638 190 raste infektimi dhe 352 494 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, më shumë se 347 700...

PARIS, 25 maj /ATSH-AFP/ - Më shumë se 5 541 590 raste infektimi dhe 347 723 të vdekur u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, më shumë se 335 000 të...

PARIS, 22 maj /ATSH-AFP/ - Më shumë se 5 158 750 raste infektimi dhe 335 538 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, më shumë se 5 milionë raste...

PARIS, 21 maj /ATSH-AFP/ - Më shumë se 5 049 390 raste infektimi dhe 329 799 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID -19,  më shumë se 325...

PARIS, 20 maj /ATSH-AFP/ - Më shumë se 4 943 050 raste infektimi dhe 325 232 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

FISHË TEKNIKE – Bilanci i COVID-19, më shumë se 320 000...

PARIS, 1 8 /ATSH-AFP/ - Më shumë se 4 850 670 raste infektimi dhe 320 255 të vdekur  u regjistruan sot në 196 vende...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA