Ballina Etiketimet Bilanc

Etiketim: bilanc

FOKUS – Bilanci i COVID-19 në botë

PARIS, 24 janar /ATSH-AFP/ – Pandemia e koronavirusit të ri ka shkaktuar të paktën  2 121 070 të vdekur në botë që kur Kina...

FOKUS – Bilanci i COVID-19 në botë

PARIS, 23 janar /ATSH-AFP/ – Pandemia e koronavirusit të ri ka shkaktuar të paktën  2 107 903  të vdekur në botë që kur Kina...

FOKUS – Bilanci i COVID-19 në botë

PARIS, 20 janar /ATSH-AFP/ - Pandemia e koronavirusit të ri ka shkaktuar të paktën 2 041 289 të vdekur në botë që kur Kina...

BRUKSEL – Ende përplasje PE-KE për buxhetin 2021-27

BRUKSEL, 29 tetor /ATSH-ANSA/ - Ende ekzistojnë përplasje midis Parlamentit Europian dhe Këshillit Europian mbi buxhetin e Bashkimit Europian për periudhën mes viteve 2021-27. E...

FOKUS – Bilanci i pandemisë së COVID-19

PARIS, 26 korrik /ATSH-AFP/ – Pandemia e koronavirusit të ri ka shkaktuar të paktën 645 715 të vdekur në botë, që prej shfaqjes në...

FOKUS – Bilanci i pandemisë së COVID-19, mbi 15,8 milionë raste

PARIS, 25 korrik /ATSH-AFP/ – Pandemia e koronavirusit të ri ka shkaktuar të paktën 639 981 të vdekur në botë, që prej shfaqjes në...

FOKUS – Bilanci i pandemisë së COVID-19 në botë, mbi 14...

PARIS, 18 korrik /ATSH-AFP/ - Pandemia e koronavirusit të ri ka shkaktuar të paktën 596 742 të vdekur në botë, që prej shfaqjes në...

FOKUS – Bilanci i pandemisë së COVID-19 në botë, 13,6 milionë...

PARIS, 16 korrik /ATSH-AFP/ – Pandemia e koronavirusit të ri ka shkaktuar të paktën 585 750 të vdekur në botë, që prej shfaqjes në...

FOKUS – Bilanci i pandemisë së COVID-19 në botë

PARIS, 14 korrik /ATSH-AFP/ - Më shumë se 13 milionë raste me koronavirusin e ri janë regjistruar zyrtarisht në botë, më shumë se gjysma...

FOKUS – Bilanci i pandemisë së COVID-19 në botë, mbi 13...

PARIS, 14 korrik /ATSH-AFP/ - Më shumë se 13 milionë raste me koronavirusin e ri janë regjistruar zyrtarisht në botë, më shumë se gjysma...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA