Ballina Etiketimet Te drejtat e njeriut

Etiketim: Te drejtat e njeriut

Të drejtat e njeriut, gur themeli i politikës së jashtme të...

TIRANË, 10 dhjetor /ATSH/ - Për ministrin për Europën dhe Punëve të Jashtme Ditmir Bushati, "të drejtat e njeriut, përbëjnë një gur themeli të...

KINË – Steinmeier: Të drejtat e njeriut janë baza e rendit...

ÇENGDU, 7 dhjetor /ATSH-DPA/ - Të drejtat e njeriut dhe rregullat e vendosura nga Kombet e Bashkuara janë themeli i rendit ndërkombëtar, tha sot...

Të drejtat e njeriut, marrëveshje bashkëpunimi mes tri institucioneve

TIRANË, 23 nëntor /ATSH/ - Drejtuesit e tri institucioneve të të drejtave të njeriut, Avokati i Popullit, Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe...

Shqipëria arritje në mbrojtjen e fëmijëve dhe përfshirjen e personave me...

TIRANË, 13 shtator /ATSH/ - "Mbrojtja e fëmijëve dhe përfshirja e personave me aftësi të kufizuara është përmirësuar në Shqipëri, por autoritetet ende duhet...

Shqipëria progres të dukshëm për mbrojtjen e të drejtave të njeriut

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/1310817772385858/ TIRANË, 3 qershor/ATSH-Gjergji Mima/ - Progresi i Shqipërisë sa i përket respektimit të të drejtave të njeriut është i dukshëm. Komisionerja e Këshillit të Europës...

Ndihma juridike dhe strehimi social, ligjet që ndihmojnë shtresat në nevojë

TIRANË, 28 Maj/ATSH/ - Qeveria ka miratuar ligjin e ndihmës juridike dhe ligjin e strehimit social të lëna si rekomandim nga Komisioni Europian Kundër...

Përfshirje e personave me aftësi të kufizuara në proceset vendimmarrëse

TIRANË, 25 Maj/ATSH/ - Shqipëria duhet të rrisë mbrojtjen e fëmijëve dhe përfshirjen e personave me aftësi të kufizuara. Komisionerja e Këshillit të Europës për...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA