KQZ vendos shqyrtimin e disa kërkesave ankimore

TIRANË, 9 korrik /ATSH/ – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme vendosi kalimin për shqyrtim të kërkesave ankimore nr. 17 deri tek kërkesa ankimore nr. 57, përveç kërkesave nr. 33 dhe nr. 38 të depozituar nga subjekti Bindja Demokratike.

Për kërkesën ankimore nr. 45, KQZ vendosi mospranimin për shqyrtim.

Gjithashtu, KQZ vendosi pushimin e shqyrtimit për kërkesën ankimore nr. 16 paraqitur nga subjekti zgjedhor Partia Bindja Demokratike.

KQZ vendosi  pas hedhjes së shortit dhe relatimit të kërkesës, i kalimin për shqyrtim. Të kërkesës ankimore nr. 58, depozituar nga subjekti Partia Kombëtare Konservatore Albania.

KQZ vendosi  pas hedhjes së shortit dhe relatimit të kërkesës, kalimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 59, depozituar nga subjekti Partia Aleanca Demokratike e Shqipërisë.

/gj.mima/ /a.g/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.