Ballina Etiketimet Paketa

Etiketim: paketa

Shahini: Së shpejti miratohet paketa me ndryshime në Kodin Penal

TIRANË, 3 maj/ATSH/ - Qeveria po punon për paketën e re të ndryshimeve në Kodin Penal për rastet e dhunës ndaj mësuesve, mjekëve, policëve...

Hyjnë në fuqi ndryshimet në 4 ligje të paketës fiskale

TIRANË, 1 janar /ATSH/- Paketa me ndryshimet në 4 ligjet fiskale, (për TVSH, Akcizat, tatimin mbi të ardhurat, për procedurat tatimore) që hyri në fuqi...

656 mijë qytetarë përfitojnë nga shpërblimi i fundvitit

TIRANË, 13 dhjetor /ATSH/- Paketa e solidaritetit që po adreson tashmë qeveria çdo fundviti, është shprehje e drejtpërdrejtë e vëmendjes dhe mbështetjes për më...

Biznesi diskuton në komisionin e Ekonomisë ndryshimet në Paketën Fiskale 2019

TIRANË, 26 nëntor /ATSH/- Komisioni i Ekonomisë zhvilloi sot një seancë dëgjimore me përfaqësuesit e shoqatave të biznesit, për projektligjet financiare që shoqërojnë projektbuxhetin...

Ulje e tatimit mbi dividentin, zgjeron bazën e të ardhurave

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/265252650803826/ TIRANË, 21 tetor /ATSH/-Paketa e re fiskale që shoqëron buxhetin e vitit 2019 ofron lehtësi për biznesin dhe rritje të ardhurash për të punësuarit. Drejtori...

Lehtësimi i ngarkesës fiskale për biznesin, në përputhje me programin e...

Ministria e Financave zbardh draftin e plotë të paketës fiskale 2019 TIRANË, 10 tetor /ATSH/- Ministria e Financave dhe Ekonomisë, ka hartuar draftin...

Foto/ Paketa ekoturistike nis testimin nga Shkodra

TIRANË, 8 maj /ATSH/ - Paketa ekoturistike e nisi testimin nga qyteti i Shkodrës për prezantimin e Zonave të Mbrojtura si objekte turistike. Ishte një...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA