Ballina Etiketimet P/buxhet

Etiketim: p/buxhet

Projektbuxheti 2021/ 6 miliardë lekë për forcimin e sistemit shëndetësor në...

TIRANË, 26 tetor/ATSH/ Në projektbuxhetin e vitit 2021 është përcaktuar fondi prej 6 miliardë lekësh për menaxhimin e epidemisë që lidhet kryesisht me forcimin...

COVID-19/ 522 mjekë, 1130 infermierë dhe 134 epidemiologë përfituan bonusin 1...

TIRANË, 26 tetor/ATSH/ Rreth 522 mjekë, 1130 infermierë dhe 134 epidemiologë përfituan bonusin 1000 euro mbi pagën mujore, shpërblimin sipas punës së kryer me...

Pr.buxheti 2021/ Transferta e pakushtëzuar për pushtetin vendor rritje me 50%...

TIRANË, 23 tetor/ATSH/ Në projektbuxhetin e paraqitur nga ministria e Financave dhe Ekonomisë në Kuvend, shpenzimet e buxhetit vendor për vitin 2021, janë parashikuar...

Rindërtimi, shëndetësia, arsimi e mbështetja ndaj fermerëve, prioritetet e buxhetit të...

TIRANË, 20 tetor/ATSH/ Procesi i Rindërtimit, shëndetësia, arsimi, fermerët dhe infrastruktura janë konsideruar si sektorë prioritarë nga qeveria gjatë vitit 2021, ku edhe janë...

Projektbuxheti 2021 garanton mbështetje financiare për vijimin e reformave

TIRANË, 20 tetor/ATSH/ Projektbuxheti 2021 garanton mbështetje financiare për vijimin e reformave të nisura në sektorë kyç të ekonomisë. Shtyllat kryesore për përmirësimin e jetesës...

Deficiti buxhetor për 2021-n në nivelin 6.5% të PBB-së

TIRANË, 20 tetor/ATSH/ Deficiti buxhetor për vitin 2021 planifikohet të jetë në nivelin 6.5% të PBB. Ministria e Financave dhe Ekonomisë publikoi sot projektbuxhetin për...

20 miliardë lekë për programin e rindërtimit, miratohet nen për nen...

TIRANË, 13 dhjetor/ATSH / Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi sot nen për nen projektbuxhetin e vitit 2020. Në buxhetin e vitit 2020 do...

Buxheti i shëndetësisë rritet me 29 milionë dollarë/ Manastirliu: Nis financimi...

TIRANË, 21 nëntor/ATSH/ “Partneritetet Publike Private zënë vetëm 8% të buxhetit të shëndetësisë por kanë ndikuar me shërbime parandalese dhe jetëshpëtuese për 1.4 milionë...

Dyfishohet buxheti për arsimin, mbështetje e vazhdueshme për studentët në kuadër...

TIRANE, 9 nëntor/ATSH/- Arsimi i konsideruar si sektor prioritar nga qeveria do të marrë 3.3 miliardë lekë më shumë në buxhetin e vitit të...

P/buxheti 2020, mbështetje arsimit dhe shëndetësisë

Tiranë, 26 Tetor/ATSH/- Projektbuxheti i vitit 2020 do të vijojë mbështetjen e sektorëve të përcaktuar tashmë si prioritar nga qeveria shqiptare, si arsimi dhe...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA