Ballina Etiketimet Oshee

Etiketim: oshee

OSHEE: Zonat në Pukë e Kukës ku do të ketë shkëputje...

TIRANË, 20 shtator/ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) njofton  se do të ketë shkëputje të energjisë elektrike në datën 21 shtator në...

Defekt në 6 kabina në Tiranë, OSHEE: Linjë alternative për furnizimin...

TIRANË, 20 shtator /ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) njofton se grupet e avarisë janë në terren dhe po punojnë për furnizimin...

Remont nga OST, OSHEE: Zonat në kryeqytet ku do të ketë...

TIRANË, 19 shtator/ATSH/- Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar se do të ketë shkëputje të energjisë elektrike në datën 21 shtator në...

Mirëmbajtja e kabinave, kufizime energjie në disa zona në Tiranë

TIRANË, 25 gusht/ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) në vijim të investimit për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes bën të ditur se...

Dëmtim në fiderin e Kasharit/ OSSH, në terren për rikthimin e...

TIRANË, 19 gusht /ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) njoftoi se, bashkë me grupet e Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes (OSSH), po...

OSSH ndërhyn në rrjetin elektrik, Theth-Velipojë-Shëngjin-Tale, kabina dhe shtylla të reja

TIRANË, 13 gusht/ATSH/ Pas disa vitesh problematikash me furnizimin e energjisë elektrike, Operatori i Sistemit të Shpërndarjes, OSSH, pjesë e OSHEE Group, ka përfunduar...

Punime në rrjetin e shpërndarjes, disa zona pa energji nesër në...

TIRANË, 12 gusht/ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) po vijon investimet në rrjet. “Në kuadër të investimit për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes,...

Zjarr në afërsi të nënstacionit të Valiasit në Tiranë, stakohet energjia...

TIRANË, 4 gusht/ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën të ditur se për shkak të zjarrit të rënë në afërsi të nënstacionit...

Rikonstruksioni i kabinave, OSHEE: Kufizim i energjisë në disa zona në...

TIRANË, 28 korrik/ATSH/ Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën të ditur se ditën e...

Fuqizimi i rrjetit, stakohet energjia në disa zona në kryeqytet

TIRANË, 27 korrik/ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE) po vijon investimet për mirëmbajtjen e rrjetit të shpërndarjes. Në vijim të investimit që po...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA