Ballina Etiketimet Instat

Etiketim: instat

Mbi 4.8 milionë shtetas të huaj vizituan Shqipërinë, interes polakët dhe...

TIRANË, 21 shtator/ATSH/ Mbi 4.8 milionë shtetas të huaj hynë në territorin shqiptar, gjatë nëntëmujorit të vitit 2021, ose 2,3 herë më shumë, në...

INSTAT, tryezë informuese për censin e popullsisë dhe banesave

TIRANË, 18 tetor /ATSH/ Instituti i Statistikave po vijon tryezat informuese me grupet e interesit në bashkitë që janë përzgjedhur për pilotin e censit...

INSTAT: 105 aksidente rrugore gjatë shtatorit

TIRANË, 18 tetor /ATSH/ Në muajin shtator 2021 numërohen 105 aksidente rrugore nga 138 aksidente të ndodhura në muajin shtator 2020, duke u ulur...

Eksportet drejt Zvicrës gati 1.8 miliardë lekë

TIRANË, 15 tetor/ATSH/ Eksportet e produkteve shqiptare, kryesisht prodhimet bujqësore, materialet e ndërtimit, mineralet dhe metalet po rrisin praninë e tyre në tregjet zvicerane. Eksportet...

Eksportet drejt Mbretërisë së Bashkuar, 506 milionë euro

TIRANË, 13 tetor/ATSH/ Eksportet shqiptare drejt Mbretërisë së Bashkuar gjatë periudhës janar-gusht shënuan rritje të lehtë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti...

Shpenzimet për konsum, kryeson Tirana, Kukësi me nivelin më të ulët

TIRANË, 6 tetor/ATSH/ Qarku i Tiranës paraqet shpenzimet mesatare më të larta mujore për konsum. Sipas anketës së buxhetit të familjes për vitin 2020, publikuar...

COVID-19, 28% e shpenzimeve mujore familjare shkuan për shëndetin

TIRANË, 31 korrik/ATSH/ Pandemia e shkaktuar nga virusi Sars-Cov-2 ndikoi edhe në orientimin e shpenzimeve mesatare mujore për konsum të familjeve. Sipas anketës mbi buxhetin...

41,6% e buxhetit familjar mujor gjatë 2020-ës shkoi për ushqim

TIRANË, 31 korrik/ATSH/ Shpenzimet mesatare mujore për konsum për një familje të përbërë mesatarisht nga 3,6 persona, llogariten 83.475 lekë në vitin 2020. Totali i...

Shkëmbimet tregtare me Spanjën, 22.8 miliardë lekë

TIRANË, 4 tetor/ATSH/ Shqipëria dhe Spanja kanë rritur ndjeshëm bashkëpunimin tregtar. Shkëmbimet tregtare mes Shqipërisë dhe Spanjës llogariten përgjatë këtij 8-mujori rreth 22.8 miliardë...

INSTAT: Konsumi final i popullatës gati 10 % më i lartë

TIRANË, 3 tetor/ATSH/ Konsumi final i popullatës, i cili përbën peshën kryesore të shpenzimeve në ekonomi, u rrit në tremujorin e dytë të vitit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA