Ballina Etiketimet Fao

Etiketim: fao

Raporti i FAO-s: Çmimet ndërkombëtare të ushqimit u rritën në prill

TIRANË, 9 maj /ATSH/ Çmimet ndërkombëtare të ushqimit u rriten në prill, bën të ditur FAO. "Çmimet ndërkombëtare të mallrave ushqimore u rritën për muajin...

Agroturizmi dhe dixhitalizimi i fermave, mundësi për zhvillimin e bujqësisë

TIRANË, 22 shkurt /ATSH/ Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, në bashkëpunim me Organizatën e Ushqimit dhe Bujqësisë e Kombeve të Bashkuara (FAO) po...

FAO me përfaqësi në Shqipëri/ Hysi: Mbështetje dhe asistencë e shtuar...

TIRANË, 28 janar /ATSH/ Shqipëria ka nënshkruar një sërë marrëveshjesh me vende të ndryshme të botës që mundësojnë zhvillimin e strategjive ekonomike, ku një...

Forumi Global në Berlin/ Zgjidhjet inovative ndihmuan në vijimin e zinxhirit...

TIRANË, 21 janar /ATSH/ Zgjidhjet inovative në menaxhimin e sektorit agro-ushqimor ndihmuan familje dhe vende të frenojnë ndërprerje në zinxhirin e furnizimit me ushqim gjatë pandemisë COVID-19, dhe më shumë...

Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë, përfaqësi edhe...

TIRANË, 20 janar /ATSH/ Komisioni për Veprimtarinë, Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, miratoi sot projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes së nënshkruar ndërmjet  Ministrisë së Bujqësisë...

FAO: 53% e fermerëve shqiptarë gati të krijojnë kooperativa për rritjen...

TIRANË, 20 korrik /ATSH/- Fermerët po shtojnë interesin për rritjen e prodhimit bujqësor dhe për këtë qëllim shprehen edhe pro bashkëpunimit mes tyre, në...

MJEKESI – FAO: Nuk ka dëshmi se kafshët mund ta përcjellin...

ROME, 19 mars /ATSH-MIA/- Organizata për Ushqim dhe Bujqësi e Kombeve të Bashkuara (FAO) deklaroi se nuk ka dëshmi për përfshirjen e kafshëve në...

EKONOMI – FAO: Ulen çmimet globale të ushqimit

ROMË, 6 mars /ATSH-AA/ - Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqimin, FAO deklaroi se çmimet botërore të ushqimit kanë shënuar rënie në muajin...

SOCIALE/EKONOMI – OKB: Çmimet globale të ushqimit shënuan rritje në dhjetor...

ROMË, 10 janar /ATSH-AA/- Çmimet globale të ushqimit në periudhën pesëvjeçare shënuan rritje në dhjetor, deklaroi Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë (FAO). "Indeksi i Çmimeve...

Industria e qumështit/ 900 fermerë në Baldushk, përfitues në zhvillimin e...

TIRANË, 22 nëntor /ATSH/ Një program i rëndësishëm ka nisur zbatimin për përmirësimin e kapaciteteve të cilësisë së fermerëve të vegjël të qumështit dhe...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA