Ballina Etiketimet Anila Denaj

Etiketim: Anila Denaj

Historia e Arjolës/ Arsimi profesional, një rrugë e hapur drejt tregut...

https://www.facebook.com/aniladenaj.al/videos/345062843572143/?__tn__=kC-R&eid=ARCeKda9kWDoUgEA85LGNy2ZjL7g93zK-u9cbJbiqyBbwHh5IeYsk6gAE3IokB7-FMTmMNmjXrM_vjUx&hc_ref=ARR1ZioJwdtBYPcx-PMtRSATS3NEEoHuaSk7cf6B4RtuAESp7EDZeMsuSrZynSQEqS8&fref=nf&__xts__=68.ARA6HwxeXEKw0X4vHsRqvvqxfcjhfDwHd9thWnH29MO33OX2bvi748mp_T7wQymOco8gpilM4yx9MS0JypptMrwgTKxrTBFB9lXjva0sx9sIONOynOhw1rZJWd55sXr9dmFh4WkiekY5Ll9Z6yMFfGxV94eHazflO8sQVthMwtzCWl_HYfDd4pYzQt3LeLi9FKykyyzYIxiNJw_yeqWJyacik8bDA6C_c79_-aIZtYjFcLzAavKV2YhbFEMNOoZqfcIOEdN5SUahGFRKAAsLJYGu-R5it_1Ok65Es1ydk-VYz_WNI_mq13Gur-AY7xaRopn8S3kN9eT7GVcR5By1Z90sPEIXK9pRiALNdg TIRANË, 11 shtator /ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj nënvizoi sot rëndësinë e arsimit profesional në përgatitjen e të rinjve drejt tregut...

Pilotimi i metodikës së re/ 281 të punësuar në zonën e...

TIRANË, 10 shtator/ATSH/ Kryetari i bashkisë së Elbasanit, Gledian Llatja i shoqëruar nga ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj dhe zëvendëskreu i Misionit...

Akti Normativ/ 1 miliard lekë shtesë për sektorin e ujësjellës kanalizimeve...

TIRANË, 4 gusht/ATSH/Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj ka informuar se në Aktin Normativ të buxhetit, qeveria shqiptare ka akorduar edhe 1 miliard...

Denaj: Formimi profesional i orientuar drejt kërkesave të tregut, industrisë së...

TIRANË, 3 gusht /ATSH/ Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Anila Denaj zhvilloi sot një vizitë në Zyrën e Punës në Berat nga ku theksoi...

Nga Boboshtica e Korçës, në bregdetin e bukur të Sarandës/ Bizneset...

  TIRANË, 12 korrik/ATSH/Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj ka vijuar turin e komunikimeve të drejtëpërdrejta me biznesin nga Boboshtica e Korçës e deri...

Qeveria paketë ripunësimi pas COVID-it

TIRANË, 27 qershor/ATSH/ -Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, deklaroi sot se qeveria po përgatit një draft ku synohet një gërshetim i skemës...

257 milionë euro investime të huaja direkte vetëm këtë 3-mujor/ Denaj:...

TIRANË, 26 qershor/ATSH/ “Në vitin 2019 arritëm nivelin më të lartë të investimeve të huaja direkte me një vlerë prej 1.08 miliardë euro”. Ministrja e...

HEC-i i Skavicës/ Denaj: Mbështetje buxhetore për 3 vitet e para...

TIRANË, 3 qershor/ATSH/ Ministrja e Financave, Anila Denaj, deklaroi në një intervistë televizive se lëvrimi i garancisë së dytë sovrane nuk ka nisur ende,...

COVID-19/ Qeveria masa për mbrojtjen e punonjësve, plani i rimëkëmbjes ndikim...

TIRANË, 12 maj/ATSH/ Në kuadër të angazhimit me Organizatën Botërore të Punës (ILO), po përgatitet një platforme interaktive, me ndërhyrjet e qeverive, punëdhënësve, organizatave...

Zhvillimi i Zonave të Biznesit, katalizator për nxitjen dhe rigjallërimin e...

TIRANË, 8 maj /ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, njoftoi se projektligji “Për Zhvillimin e Zonave të Biznesit (BID)” të diskutuar dhe...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA