Ballina Etiketimet Aku

Etiketim: aku

Taskforca antiCovid/ AKU kryen 405 inspektime, merret masë administrative për një...

TIRANË, 7 gusht/ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer 405 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë...

Taskforca antiCovid/ AKU kryen 507 inspektime dhe monitorime në të gjithë...

TIRANË, 5 gusht /ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë kryer gjatë ditës së sotme 507 inspektime dhe monitorime si pjesë e...

Masat antiCOVID/ AKU kryen 415 inspektime në të gjithë vendin

TIRANË, 4 gusht/ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer 415 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë...

Korçë/ Drejtori i AKU-së monitoron zbatimin e masave antiCOVID

TIRANË, 4 gusht /ATSH/ Drejtori i përgjithshëm i Autoritet Kombëtar të Ushqimit, Robert Lili, monitoroi nga afër zbatimin e kërkesave ligjore në furrat e...

Taskforca antiCOVID/ AKU kryen 432 inspektime dhe monitorime në të gjithë...

TIRANË, 3 gusht/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë kryer gjatë ditës së sotme 432 inspektime dhe monitorime si pjesë e Taskforcës...

Shkodër/ Taskforca antiCOVID, 35 inspektime për sigurinë ushqimore gjatë 24 orëve...

TIRANË, 29 korrik /ATSH/ Taskforca për garantimin e zbatimit të protokolleve të sigurisë kundër përhapjes së COVID-19, në bashkëpunim me Institutin e Shëndetit Shëndetësor...

Taskforca antiCOVID/ 353 inspektime për sigurinë ushqimore gjatë 24 orëve të...

TIRANË, 27 korrik /ATSH/- Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit  (AKU) kanë vazhduar gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet si pjesë e...

Taskforca antiCovid/ 502 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 23 korrik/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit gjatë ditës së sotme kanë kryer 502 inspektime dhe monitorime si pjesë e taskforcës...

Protokollet antiCovid/ AKU, 519 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 22 korrik/ATSH/ Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar gjatë ditës së sotme inspektimin dhe monitorimin si pjesë e taskforcës antiCovid, ku vetëm gjatë...

Taskforca antiCovid/ AKU, 644 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 21 korrik /ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (AKU)  kanë vazhduar gjatë ditës së sotme inspektimin dhe monitorimin si pjesë e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA