Ballina Etiketimet Mfe

Etiketim: mfe

Rritet prodhimi i naftës bruto/ Të ardhurat nga renta minerare në...

TIRANË, 1 mars/ATSH/ Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 246 milionë lekë, në masën 121.7 % kundrejt planit, ose...

Treguesit fiskalë/ Të ardhurat në buxhet llogariten 35.2 miliardë lekë, shpenzimet...

TIRANË, 1 mars/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura në buxhet gjatë muajit janar llogariten 35.2 miliardë lekë, ndërsa janë realizuar 31.4 miliardë lekë shpenzime. Ministria e...

Pandemia ul derdhjet e tatimit mbi të ardhurat personale/ MFE: Në...

TIRANË, 12 shkurt/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura në buxhet nga tatimi mbi të ardhurat personale (TAP) gjatë vitit 2020 llogariten në vlerën 37 miliardë...

Të ardhurat nga renta minerare bien me mbi 30 %, ndikim...

TIRANË, 12 shkurt/ATSH/ Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 1.8 miliardë lekë, 31.9 % ose 0.8 miliardë lekë më...

Rimëkëmbja nga pandemia dhe rindërtimi pas tërmetit/ Qeveria rriti shpenzimet me...

TIRANË, 11 shkurt/ATSH/ Shpenzimet e përgjithshme publike për vitin 2020 arritën në 536.3 miliardë lekë, me një realizim në masën 97.6 % të planit...

Pasoja nga tërmeti dhe pandemia/ Të ardhurat tatimore 219 miliardë lekë,...

TIRANË, 11 shkurt/ATSH/ Ministria e Financave dhe Ekonomisë bëri të ditur se të ardhurat tatimore, ku përfshihen të ardhurat nga TVSH neto në vend,...

Treguesit fiskalë/ Të ardhurat doganore u realizuan në vlerën 153.1 miliardë...

TIRANË, 11 shkurt/ATSH/ Të ardhurat doganore, ku përfshihen të ardhurat nga TVSH në import, akciza, taksa doganore dhe renta minerare, u realizuan në vlerën...

MFE: Të ardhurat në buxhet gjatë 2020-ës, 425.6 miliardë lekë

TIRANË, 11 shkurt/ATSH/ Të ardhurat totale për vitin 2020 u realizuan në masën 425.6 miliardë lekë ose 95.3 % të planit vjetor. Lajmi u bë...

Shtyhet afati për garancinë sovrane deri në 30 qershor 2021/ Deri...

TIRANË, 22 janar/ATSH/ Ministria e Financave dhe Ekonomisë miratoi shtyrjen e afatit për aplikime në kuadër të skemës së garancisë shtetërore që synon rimëkëmbjen...

Rikuperimi i ekonomisë gjatë këtij viti/ Rritje mesatarisht me 4.4 %...

TIRANË, 20 janar/ATSH/ Ekonomia shqiptare pritet të rikuperohet në vitin 2021 dhe të vijojë trendin pozitiv në periudhën afatmesme, pas recesionit të fortë në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA