Ballina Etiketimet Mfe

Etiketim: mfe

Fondi për kompensimin e pronarëve, 3 miliardë lekë në vitin 2021

TIRANË, 23 tetor/ATSH/ Fondi i kompensimit në vlerë të pronarëve gjatë vitit 2021, parashikohet në masën 3 miliardë lekë, nga 1.9 miliardë lekë që...

BB për rimëkëmbjen pas pandemisë/ Shqipëria reflekton në analizë efekt pozitiv...

TIRANË, 22 tetor /ATSH/ Në raportin më të fundit periodik për Ballkanin Perëndimor, Banka Botërore paraqet një analizë të ecurisë dhe reagimit të vendeve...

Deficiti në fund të muajit shtator 31% më i ulët se...

  TIRANË, 17 tetor/ATSH/ Niveli i deficitit në muajin në fund të muajit shtator rezultoi 58.42 miliardë lekë nga rreth 85.39 miliardë lekë i planifikuar. Sipas...

Shpenzimet në buxhet rritje me gati 6%/ Paketat financiare në mbështetje...

TIRANË, 16 tetor/ATSH/ Shpenzimet e përgjithshme publike, për 9-mujorin e vitit 2020, arritën në 366.25 miliardë lekë, me një realizim në masën 92.44% të...

9-mujori/ Mblidhen 99% e të ardhurave në buxhet, deficiti më i...

TIRANË, 16 tetor/ATSH/ Të ardhurat totale për 9-mujorin e vitit 2020 u realizuan në masën 307.83 miliardë lekë, ose 99 % të planit të...

Prej vitit 2014, paga minimale ka njohur rritje me mbi 31%

TIRANË, 9 tetor/ATSH/ Iniciativa e qeverisë për rritjen e pagës minimale në shkallë vendi, nga 26 mijë lekë që është aktualisht në 30 mijë...

Programi për zhvillimin e turizmit dhe infrastrukturës, 100 milionë euro financim

TIRANË, 8 tetor/ATSH/ Qeveria shqiptare nënshkroi sot memorandumin e mirëkuptimit me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim në mbështetje të procesit të integrimit në...

Akademia e Transparencës, nisma i vjen në ndihmë llogaridhënies dhe mbikëqyrjes...

TIRANË, 5 tetor/ATSH/ Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) është një partner i qëndrueshëm në zhvillimin e financave vendore, fuqizimin e...

Deficiti në fund të gushtit, 52.25 miliardë lekë nga rreth 66.8...

TIRANË, 21 shtator/ATSH/ Niveli i deficitit në muajin e tetë të këtij viti rezultoi rreth 52.25 miliardë lekë nga rreth 66.8 miliardë lekë i...

Të ardhurat nga fondet speciale/ Në 8-mujorin e këtij viti u...

TIRANË, 19 shtator/ATSH/ Të ardhurat nga fondet speciale gjatë periudhës janar-gusht të këtij viti rezultojnë rreth 63,9 miliardë lekë. Sipas statistikave zyrtare mbi treguesit fiskalë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA