Ballina Etiketimet Mfe

Etiketim: mfe

MFE: Platforma HelpDesk në shërbim të tatimpaguesve për fiskalizimin

TIRANË, 14 janar/ATSH/ Të gjitha transaksionet pa para në dorë midis tatimpaguesve dhe organeve publike B2G prej datës 1 janar do të fiskalizohen. Ministria e...

Janar-nëntor 2020/ Pasojat e pandemisë ulin derdhjet e tatimit mbi të...

TIRANË, 13 janar/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura në buxhet nga tatimi mbi të ardhurat personale (TAP) gjatë periudhës janar-nëntor 2020 llogariten në vlerën 33.7...

MFE: Masat që duhen të marrin bizneset për procedurën e lëshimit...

TIRANË, 28 dhjetor/ATSH/ Nga data 1 janar 2021, faturat që do të lëshohen për organet publike shtetërore duhet të jenë fatura elektronike dhe shkëmbehen...

Buxheti/ Rritje e pagesës për 66 mijë përfitues të ndihmës ekonomike...

TIRANË, 17 dhjetor/ATSH/ Mbështetja buxhetore për mbrojtjen sociale, politikat e pensioneve dhe shpenzimet për emergjencat të pushtetit vendor janë rritur nga një vit në...

Nga akciza mblidhen në buxhet 40 miliardë lekë/ Ndikim të rëndësishëm,...

TIRANË, 15 dhjetor/ATSH/ Gjatë 11-mujorit të këtij viti, të ardhurat e mbledhura në buxhet nga akciza llogariten 40 miliardë lekë, 2.4 miliardë lekë ose...

Financat/ Të ardhurat totale për 11-mujorin llogariten 335.9 miliardë lekë

TIRANË, 14 dhjetor/ATSH/ Të ardhurat totale për 11-mujorin e vitit 2020 u realizuan në masën 335.9 miliardë lekë ose 97.4 % të planit të...

Promovimi i vlerave të të rinjve shqiptarë, MFE: Mbështesim aktivitete të...

TIRANË, 6 dhjetor/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale, me mbështetjen e projektit Shqiptaro-Zviceran të Pronësisë Intelektuale ALSIP, zhvilloi konkursin vjetor me temë "Të mbrojmë...

Ndryshon udhëzimi/ MFE: Bllokimi i llogarive vetëm nëse ka vendim të...

TIRANË, 26 nëntor/ATSH/ Pas kërkesave të shoqatave të biznesit, Ministria e Financave dhe Ekonomisë (MFE) njoftoi se ka rishikuar udhëzimin e nxjerrë pak ditë...

Të ardhurat nga TVSH 81 miliardë lekë/ Ndikoi ulja drastike e...

TIRANË, 19 nëntor/ Të ardhurat nga TVSH në import për periudhën janar-tetor rezultojnë 81 miliardë lekë, 7.9 miliardë lekë ose 9 % më pak...

Akuzat e opozitës/ Ministria e Financave: Kredia për ekonominë është rritur...

TIRANË, 18 nëntor /ATSH/ Ministria e Financave dhe Ekonomisë (MFE) duke marrë shkas nga disa deklarata, të cilat keq informojnë publikun mbi ecurinë e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA