Ballina Etiketimet Mesi

Etiketim: Mesi

Rritet mbështetja në ndihmë të zonave të përmbytura

https://www.facebook.com/senidamesi.al/videos/2001532053502279/ TIRANË, 21 Mars/ATSH-Maela Marini/.- Qeveria do të angazhojë më tepër forca në terren si dhe do të rrisë mbështetjen me ndihma për banorët e...

Varfëria nuk luftohet me ndihmë ekonomike, por me punësim

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155650925596523/ TIRANË, 15 Mars/ATSH-Maela Marini/.- Varfëria nuk luftohet me ndihmë ekonomike por me punësim, pasi skemat e zgjatura të ndihmës ekonomike janë parakusht për të rënë...

Reforma në administratë, Shqipëria përparim të theksuar

TIRANË, 9 mars/ATSH/.- Shqipëria shënon përparim të theksuar krahasuar me shtetet e tjera të Ballkanit Perëndimor, sa i takon reformës në administratën publike.SIGMA, një...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA