Ballina Etiketimet Mesi

Etiketim: Mesi

Fuqizimi i statusit të gruas, themelor për zhvillimin e një shoqërie...

TIRANË, 7 qershor/ATSH/ - Fuqizimi i statusit të gruas në shoqëri, familje, ekonomi, politikë e çdo fushë të jetës është dimension themelor për zhvillimin...

Lufta kundër ekstremizmit të dhunshëm, programe për mobilizimin e shoqërisë

TIRANË, 4 Qershor/ATSH/ - Në Strategjinë Kombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, janë parashikuar një gamë e gjerë programesh që synojnë mobilizimin e të gjithë...

Asnjë kompani nuk do të lejohet të punojë pa plotësuar kushtet mjedisore

TIRANË, 1 Qershor/ATSH/ -Asnjë kompani nuk do të lejohet në punojë në rast se nuk plotëson kushtet mjedisore. Ndotja, që shkaktohet nga disa kompani që veprojnë...

Shtrirja e rrjetit ADISA, instrument kyç për luftën ndaj korrupsionit

TIRANË, 30 maj/ATSH/ - Qeveria është e përkushtuar për të ecur më shpejt në drejtim të shtrirjes së rrjetit të ADISA-s, institucionit lider për...

Uji i pijshëm dhe pronat, problematikat kryesore të banorëve të Belshit

TIRANË, 21 Maj/ATSH/ - Problemi i ujit të pijshëm, tematika e duhanit, rehabilitimi i zonave liqenore, infrastruktura apo shqetësimet që vijnë në kuadër të...

Përfshirja e grave në tregun e punës, për një zhvillim të...

TIRANË, 14 maj/ATSH/ - Shqipëria ka bërë hapa të rëndësishëm në drejtim të përmirësimit të statusit të gruas dhe promovimit të barazisë gjinore, dhe...

Nëpunësit civilë, orientim drejt meritokracisë

TIRANË, 10 Maj/ATSH/ - Strategjia e Reformës në Administratën Publike paraqitet në ecuri të mire. Kuadri ligjor për nëpunësit civilë është i plotë dhe...

Aksesi u shoqërisë civile në vendimmarrje, i vlefshëm për ëndrrën e...

TIRANË, 4 Maj/ATSH/ - Aksesi i shoqërisë civile në vendimarrje përmes proceseve gjthëpërfshirëse është jo vetëm i vlefshëm për mirëqeverisjen dhe proceset tona të...

FUTBOLL – Messi regjistron markën e tij për veshjet sportive

LUKSEMBURG, 26 prill /ATSH-AFP/ - Futbollisti Lionel Messi, ylli i FC Barcelone, fitoi sot në gjykatë të drejtën për të regjistruar markën e tij...

Shqipëria, sukses në Samitin e SEECP

TIRANË, 24 prill /ATSH/- “Shqipëria është maksimalisht e angazhuar në bashkëpunimin rajonal si një instrument thelbësor në integrimin e mëtejshëm në Bashkimin Europian”, deklaroi zv.kryeministrja...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA