Ballina Etiketimet Kthim ligji

Etiketim: Kthim ligji

Meta kthen për rishqyrtim në Kuvend ligjin “Për të huajt”

TIRANË, 3 gusht/ATSH/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta dekretoi sot kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit “Për të huajt”. Në arsyetimin për kthimin e...

Meta kthen në Kuvend ligjin për sektorin minerar

TIRANË, 14 qershor /ATSH/ Presidenti Ilir Meta ktheu sot për rishqyrtim në Kuvend ndryshimet në ligjin “Për sektorin minerar në Republikën e Shqipërisë”, të...

Përjashtimi nga taksa e rentës minerare/ Meta kthen ndryshimin në ligjin...

TIRANË, 13 janar /ATSH/ Presidenti Ilir Meta ka kthyer sot ligjin nr. 151/2020 “Për një ndryshim në Ligjin nr. 9975, datë 28.7.2008, “Për taksat...

Meta kthen ligjin për buxhetin 2021/ Panariti: Nuk parashikohet mbështetje e...

TIRANË, 11 dhjetor /ATSH/ Drejtor i Kabinetit të Presidentit Ilir Meta, Edmond Panariti, renditi sot me anë të një deklarate për mediet disa nga...

Meta kthen për rishqyrtim ligjin “Për zhvillimin rajonal dhe kohezionin”

TIRANË, 14 gusht /ATSH/ Presidenti Ilir Meta ka dekretuar kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit “Për zhvillimin rajonal dhe kohezionin”. Me anë të një...

Masat kufizuese në studiot televizive gjatë pandemisë/ Meta kthen në Kuvend...

TIRANË, 13 korrik/ATSH/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka kthyer për rishqyrtim në Kuvend ligjin “Për miratimin e aktit normativ të Këshillit të Ministrave",...

Meta kthen në Kuvend ligjin “Për tregjet financiare të bazuara në...

TIRANË, 25 qershor/ATSH/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta ktheu sot në Kuvend për rishqyrtim ligjin “Për tregjet financiare të bazuara në teknologjinë e regjistrave...

Meta kthen në Kuvend ligjin “Për përmirësimin e zonave të biznesit...

TIRANË, 9 qershor/ATSH/ Presidenti Ilir Meta dekretoi sot kthimin në Kuvend të ligjit nr. 63/2020 “Për përmirësimin e zonave të biznesit (BID)”, për rishqyrtim. Në...

Meta rikthen në Kuvend ndryshimet e ligjit për TVSH-në

TIRANË, 8 qershor/ATSH/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka kthyer sot në Kuvend ligjin nr. 64/2020 “për një shtesë në ligjin nr. 92/2014, “Për...

Meta kthen për rishqyrtim në Kuvend ligjin “Për aktivitetet e turizmit...

TIRANË, 26 maj/ATSH/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka dekretuar sot kthimin në Kuvend për rishqyrtim të ligjit nr. 43/2020 “Për aktivitetet e turizmit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA