Ballina Etiketimet Kosinë

Etiketim: Kosinë

“Kisha e Shën Mërisë” në Përmet, objekt kulti me destinacion turizmin...

TIRANË, 12 maj/ATSH/ "Kisha e Shën Mërisë", monument kulture i Kategorisë I në fshatin Kosinë të Përmetit është një objekt kulti me destinacion turizmin...

FOTO/ Përmet, banorët e fshatit Kosinë me rrugë të asfaltuara

TIRANË, 6 maj/ATSH/- Në fshatin Kosinë, Përmet, ka nisur zbatimi i projektit të asfaltimit dhe sistemimit të rrugëve të këtij fshati. Bashkia e Përmetit bën...

Kosinë, inspektim pikturës murale në kishën e Shën Mërisë

TIRANË, 26 mars /ATSH/- Pas përfundimit të punimeve restauruese në Kishën e Shën Mërisë në Kosinë, specialistët e sektorit të veprave të artit pranë...

Restaurohet Kisha në Kosinë, pjesë e Programit Rrugët e Besimit

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/277180792867709/ TIRANË, 15 gusht/ATSH/ - Ka përfunduar ndërhyrja e parë e plotë restauruese pas 38 vjetësh lënë në harresë në Kishën 500-vjeçare të Fjetjes së...

Përfundon restaurimi i kishës “Fjetja e Shën Mërisë” në Kosinë

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/700524876961946/ TIRANË, 14 gusht/ATSH/- Restaurimi i Kishës "Fjetja e Shën Mërisë", e dyta për nga vjetërsia në Ballkan, është një tjetër premtim i mbajtur nga...

Fshati Kosinë ju mirëpret me gatime tradicionale, muzikë dhe turizëm

TIRANË, 10 gusht /ATSH/ - Fshati Kosinë i Përmetit mirëpret festën “Gatimet e Gjysheve”. Festa do të zhvillohet në qendër të fshatit Kosinë, në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA