Ballina Etiketimet Komisioni Ligjeve

Etiketim: Komisioni Ligjeve

Komisioni i Ligjeve diskuton ndryshimet kushtetuese për Reformën Zgjedhore: Opozita propozon...

TIRANË, 13 korrik /ATSH - I. Vata/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut në mbledhje përbashkët me Këshillin për...

Komisioni i Ligjeve miraton projektligjin për masat shtrënguese ndërkombëtare në Shqipëri

TIRANË, 2 tetor /ATSH - I. Vata/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, në drejtimin e kryetarit Ulsi Manja,...

Komisioni i Ligjeve miraton ndryshimet në rregulloren e Kuvendit

TIRANË, 6 shkurt /ATSH - I. Vata/ - Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, në drejtimin e kryetarit Ulsi...

Ligji për noterët, Komisioni i Ligjeve rrëzon dekretin e Presidentit

TIRANË, 4 shkurt /ATSH - I. Vata/ - Komisioni i Ligjeve në mbledhjen e sotme me votat e shumicës ka rrëzuar vendimin e Presidentit...

Komisioni i Ligjeve, miratoi kërkesën e KPK-së për 16 punonjës

TIRANË,25 shtator /ATSH- I. Vata/ - Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, në drejtimin e kryetarit të Komisionit, Ulsi...

Opozita vijon të bllokojë punimet në komisionet parlamentare

TIRANË, 23 maj /ATSH- I. Vata/ - Komisioni i Çështjeve Ligjore, Administratës Publike dhe të Drejtave të Njeriut ka nisur sot me debate pasi...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA