Ballina Etiketimet KLGJ

Etiketim: KLGJ

KLP cakton drejtuesit e përkohshëm të disa prokurorive

TIRANË 17 dhjetor /ATSH-I.Vata/ Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi sot mbledhjen plenare të radhës në  praninë e të gjithë anëtarëve, ku ishin të...

KLGJ miraton udhërrëfyesin për sistemin e ri të menaxhimit të çështjeve

TIRANË, 17 dhjetor /ATSH-I.Vata/ Bordi Drejtues i Qendrës së Teknologjisë së Informacionit për Sistemin e Drejtësisë, nën drejtimin e kryetares së bordit, Naureda Llagami,...

Cenoi figurën e gjyqtarit, ILD kërkon procedim disiplinor për magjistratin

TIRANË, 1 dhjetor/ATSH/ Inspektorati i Lartë i Drejtësisë i kërkoi sot Këshillit të Lartë Gjyqësor procedim disiplinor për magjistratin R.K. me detyrë gjyqtar pranë...

Sjellje diskredituese, KLGJ ul me 20% pagën e një magjistrateje

TIRANË, 1 dhjetor/ATSH/ Këshilli i Lartë Gjyqësor pranoi sot kërkesën e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë për procedim disiplinor ndaj magjistrates P. F. Vendimin e...

KLGJ, angazhim konkret për mekanizmin e ndërmjetësimit

TIRANË, 18 nëntor/ATSH/ Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami, zhvilloi një takim pune me Christoph Lutmann, përfaqësues i Qendrës për Ndërmjetësim të...

KLGJ, qëndrim në lidhje me disa etiketime fyese ndaj figurës së...

TIRANË 16 nëntor /ATSH-I.Vata/ Këshilli i Lartë Gjyqësor ka reaguar nëpërmjet një deklarate për mediet, ndaj disa deklaratave me etiketime dhe aludime fyese dhe...

KLGJ, njohje nga afër me sistemin gjerman të drejtësisë

TIRANË, 12 nëntor/ATSH/ Njohja nga afër me sistemin gjerman të drejtësisë ishte në qendër të vizitës që Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda...

Buxheti 2022 për KLGJ, Llagami: Koha të digjitalizojmë dosjet në gjykata

TIRANË 5 nëntor /ATSH-I.Vata/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut u mblodh sot në seancën dëgjimore me kryetaren e...

Mbarëvajtja e reformës në drejtësi, Llagami takim me Schütz

TIRANË, 4 nëntor/ATSH/ Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami priti sot në një takim pune Susanne Schütz, drejtoreshë e Drejtorisë për Evropën...

Procedimet disiplinore, KLGJ në takimin e dytë koordinues

TIRANË 1 nëntor/ATSH-I.Vata/ Këshilli i Lartë Gjyqësor ka zhvilluar sot takimin e dytë koordinues mbi procedimet disiplinore të magjistratëve, profili gjyqtar dhe prokuror. Takimi u...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA