Ballina Etiketimet Ibrahimaj

Etiketim: Ibrahimaj

Fiskalizimi/ Deri më 1 shtator të gjitha subjektet do vazhdojnë të...

TIRANË, 5 janar/ATSH/ Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj bën të ditur se janë rreth 7600 biznese që prej datës 1 janar kanë...

Fiskalizimi/ Ibrahimaj: Proces gradual modernizimi, nuk ka penalizime për periudhën tranzitore

TIRANË, 4 janar/ATSH/ 7600 biznese nga data 1 janar e këtij viti nisën zbatimin e sistemit të ri të lëshimit të faturave tatimore, të...

Fiskalizimi/ Ndihmon për të ndjekur zinxhirin e të ardhurave dhe të...

TIRANË, 28 dhjetor/ATSH/ Zbatimi i ligjit të ri për fiskalizimin, i cili fut në përdorim faturat elektronike për transaksionet mes biznesit dhe enteve publike...

Fiskalizimi/ Ibrahimaj: Të dhënat e tatimpaguesve do jenë të mbrojtura

TIRANË, 22 dhjetor/ATSH/ Nga 1 janari, të gjitha bizneset që kanë marrëdhënie me shtetin do të lëshojnë vetëm faturë elektronike si dokumentacion të vlefshëm...

Fiskalizimi nis më 1 janar/ Ibrahimaj: Administrata tatimore, gati për zbatimin...

TIRANË, 1 dhjetor/ATSH/ Nga data 1 janar do të nis procesi i Fiskalizimit, i cili do të ndryshojë mënyrën e raportimit të shitjeve për...

Paga e luftës/ Rreth 1500 individë të korrigjojnë të dhënat e...

TIRANË, 18 shtator/ATSH/ Rreth 1500 individëve të cilëve u ka lindur e drejta të përfitojnë "pagën e luftës" prej 26 mijë lekë në muaj...

Biznesi i vogël/ Në qershor 2 mijë të punësuar më shumë...

TIRANË, 18 shtator/ATSH/ Biznesi i vogël nuk largoi të punësuarit për shkak të situatës së krijuar prej pandemisë së COVID-19. Drejtore e Përgjithshme e Tatimeve,...

Gjoba ndaj 930 bizneseve për mospagim të Tatimit mbi Fitimin/ Kreditimi...

TIRANË, 28 korrik/ATSH/ Në kuadër të masave të marra nga Qeveria shqiptare për lehtësimin e veprimtarisë ekonomike të subjekteve private, në situatën e krijuar...

Deklarimi i të dhënave gabim për pagën e luftës/ Ibrahimaj: Brenda...

TIRANË, 28 korrik/ATSH/ Rreth 1 mijë individë që ende nuk kanë përfituar pagat e plota të luftës apo bonusin prej 40 mijë lekësh si...

Amnistia fiskale/ Aplikim online nga qytetarët dhe bizneset, rrit sigurinë dhe...

TIRANË, 22 korrik/ATSH/ Procesi i amnistisë fiskale dhe penale për legalizimin e pasurive të padeklaruara do të zhvillohet përmes procedurave online, jo vetëm për...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA