Ballina Etiketimet Ekon

Etiketim: ekon

Tatimi mbi të ardhurat personale, 4.2 miliardë lekë më shumë në...

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Tatimi mbi të ardhurat personale është arkëtuar në vlerën 27.2 miliardë lekë, 4.2 miliardë lekë ose 18.1 % më shumë se...

ARRSH: Kompanitë duhet të heqin reklamat nga rrugët

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Autoriteti Rrugor Shqiptar u kërkon kompanive të ndërtimit të rrugëve që të heqin reklamat apo logot e pa autorizuara të cilat...

Drejt përfundimit rehabilitimi i portave të shkarkimit në HEC-in e Fierzës

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Në hidrocentralin e Fierzës është drejt përfundimit rehabilitimi i portave të shkarkimit. Ky investim strategjik është drejt përfundimit dhe po realizohet për...

Shpenzimet publike në arsim 3,4 % të PBB-së

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Në sektorin e arsimit për vitin 2020 shpenzimet publike u llogaritën 54.1 miliardë lekë. Sipas raportit të publikuar së fundmi nga INSTAT...

Investime për stabilizimin e rrëshqitjeve në aksin Hani i Hotit-Tamarë

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Autoriteti Rrugor Shqiptar po kryen ndërhyrje për stabilizimin e rrëshqitjeve në aksin rrugor Hani i Hotit-Tamarë. Sipas ARRSH-së, në segmentin Hani i...

Eksportet drejt Kosovës rritje me 55,3 %

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Marrëdhëniet tregtare mes Shqipërisë dhe Kosovës po vijnë duke u zgjeruar vit pas viti. Sipas raportit të publikuar nga Instituti i Statistikave...

Porti i ri në Porto Romano, 5 kompani ndërkombëtare paraqesin propozimet...

TIRANË, 22 shtator/ATSH/ 5 kompani ndërkombëtare paraqitën sot propozimet për ndërtimin e portit të ri në zonën e Porto Romanos, në Durrës. Ato janë kompania...

32,628 biznese të fiskalizuara dhe mbi 38 milionë fatura

TIRANË, 22 shtator/ATSH/ Nga 1 janari deri më tani janë përfshirë në procesin e Fiskalizimit 32,628 biznese, të cilat kanë lëshuar mbi 38 milionë...

Shqiptarët ulën shpenzimet për ushqime gjatë 2020-ës, i rritën për arsim

TIRANË, 22 shtator/ATSH/ Gjatë vitit të kaluar familjet shqiptare ulën shpenzimet për ushqime dhe rritën ato për arsim dhe mobilim. Të dhënat mbi strukturën e...

Popullsia ra me 0,6 % në 2020-ën, gjithsej 2.83 milionë banorë

TIRANË, 22 shtator/ATSH/ Popullsia e Shqipërisë më 1 janar 2021 rezulton 2,83 milionë banorë, duke pësuar rënie prej 0,6 % krahasuar me një vit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA