Platforma e bashkëqeverisjes, 32 362 ankesa të zgjidhura

TIRANË, 26 janar/ATSH/ “Shqipëriaqeduam.al” është kthyer në një nga platformat më të besueshme për qytetarët shqiptarë, ku përmes një mesazhi shumë shpejt mund të gjendet zgjidhje për problemet dhe ankesat e tyre.

Këtë javë numri ankesave të zgjidhura nga platforma e bashkëqeverisjes në nivel qendror është 32 362, ndërsa numri ankesave të regjistruara është 48807.

Në nivel vendor janë regjistruar 8841 ankesa dhe janë zgjidhur 4317, në rastet e biznesit numri total i ankesave të zgjidhura është 588, ndërsa ka arritur në 1120 numri total i ankesave të regjistruara.

Sipas shifrave të publikuara nga “Pasqyra e qeverisjes” këtë javë, rezulton se janë dhe 8 raste të spikatura të zgjidhura përmes platformës së bashkëqeverisjes. Konkretisht janë 3 raste nga Agjencia Shtetërore e Kadastrës, 2 raste nga Ministria e Financës dhe Ekonomisë dhe 2 raste nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe dhe Rinisë dhe 1 rast “Biznesi im”.

Numri i “log in” në faqen e platformës për javën që sapo mbyllëm ishte 125 964, ndërsa numri numri i regjistrimeve të reja është 20818./k.s/ /a.a/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.