Platforma e bashkëqeverisjes, 26721 ankesa të zgjidhura

TIRANË, 20 janar/ATSH/-Platforma e bashkëqeverisjes “shqiperiaqeduam.al” është një mekanizëm i garantuar që fuqizon qytetarët dhe vë në lëvizje qeverinë në kohë reale në mbështetje të tyre.

Çdo javë në tryezën e qeverisë raportohet për të gjitha ankesat që vijnë dhe zgjidhjet që jepen për qytetarët.

Deri tani në platformën e bashkëqeverisjes në nivel qendror numri total i ankesave të përfunduara ka arritur 26 721 nga 27 872 të numrit total të ankesave të regjistruara.

Ndërsa rastet në nivel vendor të numrit total të ankesave të përfunduara kanë arritur në 4218 nga 4684 të numrit total të ankesave të regjistruara.

Në rubrikën “Jam student, pyetja ime është” janë regjistruar 359 përgjigje të kthyera.

Gjatë kësaj jave 12 raste të spikatura suksesi; 4 raste ministria e Drejtësisë, 1 rast ministria e Financës dhe Ekonomisë, 1 rast Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, 1 rast Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, 4 raste bashkia Tiranë dhe 1 rast bashkia Durrës.

Ndërsa numri total i log in në faqen e platformës është 79 065 dhe numri total i regjistrimeve të reja 13681./k.s/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.