Ballina Etiketimet Udhezim

Etiketim: udhezim

Masat antiCovid, Ministria e Shëndetësisë miraton udhëzimin për hapjen e shkollave

TIRANË, 23 gusht/ATSH/ Komiteti Teknik i Ekspertëve ka miratuar Udhëzuesin mbi kujdesin dhe masat anti-COVID-19 të hartuar nga ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik,...

Investimet në pasuritë kulturore/ Publikohet udhëzimi për përdorin e dokumenteve standarde...

TIRANË, 20 gusht/ATSH/ Institucionet publike, të cilat nëpërmjet procedurave të konkurrimit publik, vënë në dispozicion fonde publike për realizimin e investimeve në pasuritë kulturore,...

COVID-19/ Shoqëritë e sigurimit, masa shtesë për përballimin e situatës

TIRANË, 31 korrik/ATSH/ Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare bën të ditur se po monitoron në vazhdimësi tregjet nën mbikëqyrje dhe, në linjë me rekomandimet e...

COVID-19, si duhet të vendosim dhe heqim maskën që të mos...

TIRANË, 17 korrik/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale pas marrjes së vendimit për përdorimin e maskës në mënyrë të detyrueshme në ambientet e...

Elementët teknikë të regjistrimit të pagesave të faturave elektronike, publikohet udhëzimi

TIRANË, 23 qershor/ATSH/ Ministria e Financave dhe Ekonomisë publikoi udhëzimin për kryerjen e regjistrimit të pagesave të faturave elektronike për transaksionet ndërmjet bizneseve apo...

Rinisja e punës/ Protokoll sigurie në mjediset e prokurorive dhe gjykatave

TIRANË, 27 prill/ ATSH- A. Fortuzi/ Në kuadër të vendimit të marrë javën e shkuar, për rinisjen e punës në Prokurori dhe Gjykata, Prokurori...

Shtyrja e kredive/ Banka e Shqipërisë kanal ankesash në dispozicion të...

TIRANË, 9 prill/ATSH/ Banka e Shqipërisë ka vënë në dispozicion një kanal ankesash në faqen e vet, për të gjithë ata që hasin probleme...

Tatimet, udhëzim mbi mënyrën e aplikimit për të përfituar ndihmën financiare

TIRANË, 1 prill/ATSH/ Drejtoria e Përgjtihshme e Tatimeve informon se aplikimi për plotësimin dhe dorëzimin e formularit për përfitim të ndihmës financiare për tatimpaguesit...

Procedura të lehtësuara për pacientët që trajtohen me barna të rimbursueshme

TIRANË, 30 mars/ATSH/ Në kuadër të situatës së krijuar prej COVID-19, ministria e Shëndetësisë ka hartuar një udhëzues mbi lehtësimin e procedurave për pacientët...

Lehtësim procedurash për pacientët që trajtohet me barna të rimbursueshme

TIRANË, 27 mars/ATSH/ Në kuadër të situatës së krijuar prej COVID-19, Ministria e Shëndetësisë ka hartuar një udhëzues mbi lehtësimin e procedurave për pacientët...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA