Ballina Etiketimet TVSH

Etiketim: TVSH

Të ardhurat nga TVSH-ja, rritje vjetore me mbi 14 %

TIRANË, 22 prill/ATSH/ Të ardhurat nga Tatimi mbi Vlerën e Shtuar (TVSH) në import për 3-mujorin rezultojnë 25.8 miliardë lekë, 3.2 miliardë lekë ose...

Takimi në Fier/ Me Partinë Socialiste, taksa dhe TVSH zero për...

TIRANË, 4 prill/ATSH/ “Sot biznesi i vogël është dëshmia më kuptimplote e vëmendjes dhe mbështetjes së qeverisë ndaj një kategorie të caktuar. Sot biznesi...

Të ardhurat nga TVSH në import 15.8 miliardë lekë

TIRANË, 30 mars/ATSH/ Të ardhurat nga TVSH në import për periudhën janar-shkurt të këtij viti rezultojnë 15.8 miliardë lekë, 50 milionë lekë ose 0.3...

Biznesit iu rimbursuan 3.8 miliardë lekë TVSH gjatë 2-mujorit

TIRANË, 23 mars/ATSH/ Të ardhurat nga Tatimi mbi Vlerën e Shtuar (TVSH) bruto u realizuan në masën 26,4 miliardë lekë, 1,3 miliadë lekë ose...

Mbështetja për bujqësinë/ Rimbursohet TVSH për rinovimin e plastmasit të serrave

TIRANË, 22 mars /ATSH/ Në Skemën Kombëtare të këtij viti 2021, një nga masat mbështetëse për fermerët është edhe zëvendësimi i plastmasit në serra...

Biznesit iu rimbursuan 789 milionë lekë TVSH gjatë janarit

TIRANË, 1 mars/ATSH/ Të ardhurat nga Tatimi mbi Vlerën e Shtuar (TVSh) u realizuan në masën 5.8 miliardë lekë, 252 milionë ose 4.6 %...

Pandemia goditi të ardhurat nga TVSH në import, mblidhen 2.7 miliardë...

TIRANË, 13 shkurt/ATSH/ Situata ekonomike e krijuar prej COVID-19 është reflektuar në uljen e të ardhurave nga TVSH-ja e mbledhur në doganë për disa...

GJERMANI – Ifo: Ndërprerja e TVSH-së gjatë pandemisë e humbi qëllimin

MYNIH, 4 janar /ATSH-DPA/ - Ulja e normave të taksës së vlerës së shtuar (TVSH) pati një ndikim të kufizuar në rritjen e konsumit,...

Biznesi i vogël me xhiro deri në 10 milionë lekë përjashtohet...

TIRANË, 1 janar/ATSH/ Nga sot, kufiri minimal i regjistrimit për tatimin mbi vlerën e shtuar është qarkullimi prej 10 milionë lekësh në një vit...

Projektbuxheti 2021/ Të ardhurat nga TVSH rritje me 12%

TIRANË, 25 tetor/ATSH/ Të ardhurat nga “Tatimi mbi Vlerën e Shtuar gjatë vitit 2021 parashikohet të jenë 143.5 miliardë lekë, 15.4 miliardë lek ose...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA