Ballina Etiketimet Tatimet

Etiketim: Tatimet

Tatimpaguesit që nuk janë më subjekt i TVSH-së/ Afati për dorëzimin...

TIRANË, 20 shkurt /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve (DPT) njofton se të gjithë tatimpaguesit që nuk do të jenë më subjekt i TVSH-së,...

Fiskalizimi/ Biznesi në zonë pa mbulim interneti, njoftim 24 orë para...

TIRANË, 27 janar /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve infomon të gjithë bizneset që operojnë në zona pa mbulim interneti se duhet të njoftojnë...

Masa kundër informalitetit/ Tatimet nisin regjistrimin me kamera të veprimeve në...

TIRANË, 8 janar/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, njoftoi sot mbi fillimin e regjistrimit të veprimeve në terren me kamera regjistruese. Në kuadër të masave...

Fiskalizimi/ Si deklarohet TVSH, librat e shitje-blerjes dhe faturat për periudhën...

TIRANË, 28 dhjetor /ATSH/ Drejtoria e Përgjithëshme e Tatimeve ka publikuar informacionin mbi mënyrën e deklarimit të deklaratës së TVSH-së, librave të shitjes/blerjes dhe...

Ndryshimet në ligjin për shkëmbimin e informacionit/ Tatimet apelojnë për vetëdeklarim...

TIRANË, 13 gusht /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, rikujton tё gjithё individët pёr t'iu pёrgjigjur thirrjes se institucioneve financiare ku ata kanё llogari,...

Librat e shitjeve dhe të blerjeve/ Tatimet-biznesit: Afati i dorëzimit në...

TIRANË, 10 gusht /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sjell në vëmendje të tatimpaguesve, detyrimin për të dorëzuar në mënyrë elektronike librat e shit/blerjes...

Mbyllet sot afati për pagën e luftës/ Ibrahimaj: Nga të dyja...

TIRANË, 5 qershor /ATSH/ Bizneset kanë afat të aplikojnë deri sot, datë 5 qershor në orën 12 të natës, për përfitim të ndihmës financiare...

Fiskalizimi/ Fillojnë aplikimet online për certifikimin e prodhuesve apo mirëmbajtësve të...

TIRANË, 15 maj /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informoi tatimpaguesit që operojnë në fushën e Teknologjisë së Informacionit, se në kuadër të procesit...

Përfitimi i pagës së luftës/ Tatimet: Hapat për korrigjimin e të...

TIRANË, 10 maj /ATSH/- Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, njofton tatimpaguesit, të cilët kanë plotësuar në mënyrë ta pasaktë të dhënat e llogarisë bankare...

Tatimet sqarojnë plotësimin e listëpagesës së kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe...

TIRANË, 8 maj /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informoi të gjithë tatimpaguesit, të cilëve iu është miratuar Kërkesa për Përfitim të Ndihmës Financiare,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA