Ballina Etiketimet Tatim

Etiketim: tatim

Të ardhurat nga tatimi mbi fitimin 3.7 miliardë lekë

TIRANË, 22 mars/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura nga tatimi mbi fitimin u realizuan në masën 3.7 miliardë lekë. Ministria e Financave dhe Ekonomisë bën të...

Nga 1 janari 2022, pagat deri 400 mijë lekë nuk do...

TIRANË, 17 mars /ATSH/ Kryeministri Edi Rama ishte sot në Fier ku prezantoi skuadrën e 25 prillit të kandidatëve për deputetë të Partisë Socialiste. Kryeministri...

Zero TVSH dhe tatim fitimi për biznesin e vogël/Oltion Priftit: Do...

TIRANË, 27 shkurt /ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj thekson se, biznesi i vogël paguan zero TVSH dhe zero tatim fitimi. Denaj ka...

Dorëzimi i deklaratës vjetore të tatimit të thjeshtuar mbi fitimin për...

TIRANË, 10 shkurt/ATSH/ Bizneset, subjekt i tatimit të thjeshtuar mbi fitimin duhet të dorëzojnë brenda ditës së sotme deklaratën vjetore të tatimit të thjeshtuar...

Projektbuxheti 2021/ Të ardhurat nga tatimi mbi fitimin pritet të rriten...

TIRANË, 29 tetor/ATSH/ Në projektbuxhetin e vitit 2021, Ministria e Financave dhe Ekonomisë planifikon që të ardhurat nga tatimi mbi fitimin të rriten me...

Biznesi i vogël gjatë viteve 2006-2013 pagoi 19 miliardë lekë tatim/...

TIRANË, 22 shtator/ATSH/ "Një shifër domethënëse është që shteti, qeveria i ka marrë biznesit të vogël gjatë viteve 2006 -2013, 19 miliardë lekë tatim,...

Zerimi i tatimit të thjeshtuar mbi fitimin/ Përfitojnë 5311 biznese me...

TIRANË, 8 shtator/ATSH/ Rreth 5311 tatimpagues, objekt i tatimit të thjeshtuar mbi fitimin me qarkullim deri në 8 milionë lekë, nga 1 janari 2021...

Të ardhurat nga tatimi mbi fitimin, mblidhen 15.4 miliardë lekë gjatë...

TIRANË, 25 gusht/ATSH/ Të ardhurat e realizuara në buxhetin e shtetit nga tatimi mbi fitimin, gjatë periudhës janar-korrik të vitit 2020 rezultuan rreth 15.4...

Bizneset me xhiro nga 5 deri në 8 milionë lekë, nuk...

TIRANË, 2 korrik/ATSH/ Vendimi për heqjen e pagesës së tatimit të thjeshtuar mbi fitimin për biznesin e vogël me xhiro nga 5 deri në...

Denaj: Masat e ndërmarra lehtësuan mbi 50% të bizneseve në vend

TIRANË, 28 maj/ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj deklaroi sot se masat e ndërmarra nga qeveria lehtësuan mbi 50% të bizneseve në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA