Ballina Etiketimet Shpronesime

Etiketim: shpronesime

Balluku: 1,8 miliardë lekë për shpronësime në buxhetin 2022

TIRANË, 25 nëntor/ATSH/ Në projetkbuxhetin për vitin 2022 janë parashikuar 1.8 miliardë lekë për shpronësimet për interes publik. Shifra u bë e ditur nga ministrja...

Buxheti 2022, 900 milionë lekë për shpronësimet për ndërtimin e rrugëve

TIRANË, 11 nëntor/ATSH/ Projektbuxheti për vitin 2022 siguron një mbështetje prej 900 milionë lekësh për shpronësimet për ndërtimin e veprave infrastrukturore, si dhe për...

Ujësjellësi i Roskovecit, miratohet shpronësimi i pronarëve

TIRANË, 10 nëntor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot shpronësimin për interes publik të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken nga realizimi...

Rikthim në identitet të godinës 6-katëshe e arkitektit Maks Velo

TIRANË, 29 shtator/ATSH/ Ministrja e Infrastrukturës dhe Transportit, Belinda Balluku, pas mbledhjes së qeverisë tha se janë marrë një sërë vendimesh në lidhje me...

Ndërtimi i portit të Vlorës dhe shëtitores, 70.2 milionë lekë për...

TIRANË, 25 gusht/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot vendimin për shpronësimin, për interes publik, të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken...

Shpronësimet në korridorin e gazsjellësit TAP/ Qeveria miraton dy vendime për...

TIRANË, 27 janar/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot vendimin për disa ndryshime në vendimin “Për shpronësimin, marrjen në përdorim të përkohshëm dhe vendosjen e...

Zgjerimi i rrugës “Muzak Topia” në Berat/ Miratohet fondi për shpronësimin...

TIRANË, 27 janar/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot vendimin për shpronësimin për interes publik të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken...

Miratohet kompensimi për të shpronësuarit nga ndërtimi i nënstacionit Tirana 3

TIRANË, 11 nëntor /ATSH/ Këshilli i Ministrave vendosi shpronësimin, për interes publik, të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken nga projekti...

Levan-Tepelenë/ Qeveria miraton fondin prej 328.2 milionë lekësh për shpronësimet

TIRANË, 28 tetor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi fondin prej 328.2 milionë lekësh për shpronësimet e pronave që preken nga ndërtimi i segmentit rrugor Levan-Tepelenë. “Pronarët...

Ndërtimi i Rrugës së Arbrit/ Mbi 16 milionë lekë për shpronësimin...

TIRANË, 5 gusht/ATSH/ Pronarët e pasurive të paluajtshme, pronë private që preken nga ndërtimi i segmentit rrugor Rruga e Arbrit (shtesa) do të shpronësohen...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA