Ballina Etiketimet Sera

Etiketim: sera

AZHBR mbështet fermerët për zëvendësimin e plastmasit termik për serrat

TIRANË, 14 maj/ATSH/ Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural po mbështet fermerët për zëvendësimin e plastmasit termik për serrat diellore ekzistuese për prodhimin e...

Skema Kombëtare e mbështetjes në Bujqësi/ Zgjerohet lista e përfituesve për...

TIRANË, 9 maj /ATSH/ Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural njofton se Skema Kombëtare e Mbështetjes për Bujqësinë 2021, masa 3: Financime për zëvendësim...

Rritje e sipërfaqes së serrave bujqësore nga 1700 hektarë në 6...

TIRANË, 15 prill /ATSH/ Qeveria ka rritur mbështetjen e fermerëve për zgjerimin e sipërfaqeve të mbjella me serra, si një potencial i madh i...

Tregu u rrit në 85 shtete/ Mbi 80% e prodhimit bujqësor...

TIRANË, 6 prill /ATSH/ Shqipëria konkurron fuqishëm me eksportet bujqësore, tani me ardhjen e sezonit të pranverës dhe afrimin e pikut të prodhimit. Ministria e...

Ekonomi në Ndroq: “Lushnjë e dytë” në prodhimin e serrave, ndërtojmë...

TIRANË, 23 mars /ATSH/ Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi ishte sot në njësinë administrative Ndroq, ku zhvilloi disa takime me fermerët...

Mbështetja për bujqësinë/ Rimbursohet TVSH për rinovimin e plastmasit të serrave

TIRANË, 22 mars /ATSH/ Në Skemën Kombëtare të këtij viti 2021, një nga masat mbështetëse për fermerët është edhe zëvendësimi i plastmasit në serra...

Rama: Në mandatin e tretë objektivi të kalojmë 1 miliard euro...

TIRANË, 17 mars/ATSH/ Kryeministri Edi Rama dekalroi sot se në mandatin e tretë objektivi është të kalojmë 1 miliard euro eksporte. Gjatë vizitës në serrat...

Nxitja e eksporteve bujqësore/ Ministria e Bujqësisë mbështetje për tre sektorë

TIRANË, 14 nëntor /ATSH/ Tri janë shtyllat kryesore që po mbështet Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimi Rural, për nxitjen e eksporteve bujqësore: investimet për...

400 milionë lekë shtesë/ Rreth 386 fermerë përfitojnë financim për zëvendësim...

TIRANË, 24 korrik /ATSH/ Rreth 386 fermerë aplikantë të Skemës Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësi 2020, rezultojnë në listat e përditësuara të AZHBR-së, përfitues...

Skema Kombëtare/ 714 fermerë aplikojnë për subvencionim të TVSH-së për plastmasin...

TIRANË, 14 korrik /ATSH/ Qeveria mbështet rritjen e prodhimit bujqësor vendas për eksport, përmes stimulimit të teknologjive të reja në këtë sektor. Përmes Skemës Kombëtare...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA