Ballina Etiketimet QKB

Etiketim: QKB

Procedurat e regjistrimit të të dhënave për pronarët përfitues

TIRANË, 6 janar/ATSH/ Ligji “Për pronarin përfitues” miratuar në fund të muajit korrik të vitit që lamë pas parashikon jo më vonë se data...

Dorëzimi i bilanceve, bizneset afat edhe 2 ditë

TIRANË, 8 tetor/ATSH/ Qendra Kombëtare e Biznesit njoftoi se bizneset kanë afat deri më 10 tetor për dorëzimin e bilanceve financiare. “Subjektet të cilët kanë...

Bizneset që aplikuan por nuk depozituan bilancet, afat deri më 10...

TIRANË, 8 shtator/ATSH/ Qendra Kombëtare e Biznesit shtyu deri më 10 tetor afatin për dorëzimin e bilanceve financiare për bizneset që aplikuan por nuk...

Bilancet financiare/ Bizneset afat deri në 10 tetor

TIRANË, 7 shtator /ATSH/ Bizneset që nuk kanë arritur të dorëzojnë pasqyrat financiare të vitit 2019, kanë afat deri në datën 10 tetor, nëse...

Mars-gusht/ Fagu për ATSH-në: 6226 biznese të reja të regjistruara pranë...

TIRANË, 4 shtator/ATSH/ Numri i bizneseve të reja të regjistruara pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit gjatë periudhës mars-gusht llogaritet në 6226. Drejtoresha e përgjithshme e...

19 127 biznese kanë dorëzuar bilancin e vitit 2019 online në...

TIRANË, 24 gusht/ATSH/ 19 127 biznese kanë dorëzuar bilancin e vitit 2019 online në Qendrën Kombëtare të Biznesit nga 6 janari deri më 3...

Kërkesa ligjore/ Shoqëritë aksionare, përditësim të listës së aksionerëve të regjistruar

TIRANË, 15 qershor/ATSH/ Shoqëritë aksionare së bashku me bilancin vjetor kontabël dhe raportin e auditimit, duhet të njoftojnë në rast se kanë kryer ndryshime,...

Pezullimi i aktivitetit/ Personat fizikë dhe juridikë duhet të aplikojë në...

TIRANË, 2 maj/ATSH/  -Personat fizikë dhe juridikë që kërkojnë të pezullojnë aktivitetin e tyre, duhet të aplikojë nëpërmjet sportelit elektronik në e-albania, për pushimin...

Në prill, 9 722 aplikime në QKB për përditësimin e të...

TIRANË, 29 prill/ATSH-Maela Marini/ Në Qendrën Kombëtare të Biznesit vetëm gjatë muajit prill ka pasur 9 722 aplikime për përditësimin e të dhënave nga...

QKB bëhet anëtare e Portalit Rajonal të Regjistrave të Biznesit të...

TIRANË, 20 shkurt /ATSH/ Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB), autoriteti shqiptar i regjistrimit të biznesit, që nga sot, bëhet anëtare e Portalit Rajonal të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA