Ballina Etiketimet Punesim

Etiketim: Punesim

Papunësia zbriti në nivelin 11.6%

TIRANË, 7 tetor /ATSH/ Përmirësimi i aktivitetit ekonomik ka filluar të pasqyrohet në tregun e punës, ndonëse rikuperimi i tij mbetet i pjesshëm. Banka e...

PD: Papunësia në qarkun Elbasan ka arritur kulmin

TIRANË, 2 tetor/ATSH/ Deputeti i Partisë Demokratike në qarkun Elbasan, Lefter Gështenja, u shpreh sot se "papunësia në këtë qark ka arritur kulmin, ndërsa...

Shërbimet dhe bujqësia angazhojnë numrin më të lartë të të punësuarve

TIRANË, 24 shtator/ATSH/ Sektori i shërbimeve dhe ai bujqësor kanë përqindjen më të lartë të të punësuarve me përkatësisht 43,4 % dhe 36,1 %,...

Nxitja e punësimit, hapen aplikimet për dy programe në Tropojë

TIRANË, 24 shtator/ATSH/ Zyra e Punës në Tropojë hapi aplikimet për dy programe të nxitjes së punësimit, atë të vetëpunësimit dhe punëve publike në...

Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë hap konkursin, kriteret që duhen

TIRANË, 17 shtator /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve ka shpallur hapjen e konkursit për 21 vende vakante për veterinerë zyrtarë...

Rritet në 60.7 % shkalla e punësimit për grupmoshën 15-64 vjeç

TIRANE, 10 shtator /ATSH/ Punësimi në 3-mujorin e dytë të këtij viti u rrit në 60.7 % për grupmoshën 15-64 vjeç, nga 59 %...

2493 oferta punësimi në sektorë të ndryshëm në 65 qytete të...

TIRANË, 7 shtator /ATSH/ Qeveria ka në fokus nxitjen e punësimit nëpërmjet rritjes ekonomike dhe lehtësimit të taksimit. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj...

Punësimi në sektorin bankar u rrit me 2.7%

TIRANË, 5 shtator /ATSH/ Punësimi në sistemin bank i është rikthyer ritmeve të rritjes. Të dhënat nga Banka e Shqipërisë bëjnë të ditur se, në...

Rritje e punësimit në bujqësi me 20% në 6-mujorin e parë...

TIRANË, 20 gusht /ATSH/ Punësimi në sektorin rural shënoi një përmirësim të ndjeshëm edhe në 6-mujorin e parë të këtij viti. Sipas të dhënave nga...

Ekonomia në rritje nxiti punësimin

TIRANË, 20 gusht /ATSH/ Rigjallërimi i ekonomisë që shënoi rritje me 5.5% në 3-mujorin e parë të këtij viti dhe pritshmëritë për rritje më...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA