Ballina Etiketimet Mfe

Etiketim: mfe

Ministria e Financave, reformë të re për rritjen e investimeve

Tirane, 14 Tetor/ATSH/-  Reformat e ndërmarra nga qeveria shqiptare për konsolidimin e treguesve kryesorë ekonomikë, reduktimin e borxhit publik, menaxhimin e strukturuar të financave...

Platforma e integruar, rrit transparencën buxhetore dhe llogaridhënien e qeverisë ndaj...

TIRANË, 10 maj /ATSH/ - Vënia në funksion, në fillim të muajit Korrik 2019, e Sistemit të ri Informatik të Menaxhimit Financiar të Qeverisë,...

MFE: Kryetari i bashkisë Skrapar përgjegjës për bllokimin e buxhetit

TIRANË, 1 mars /ATSH/ - Kryetari i bashkisë Skrapar është përgjegjës për bllokimin e buxhetit të kësaj bashkie dhe mbi bazën e të gjitha...

Ndryshimet në ligjin për lojërat e fatit unifikojnë procedurën e tatimit

TIRANË, 1 gusht/ATSH/ - Nuk ka asnjë ndryshim në ligjin “Për lojërat e fatit" dhe asnjë relaksim sa i përket tatimit mbi lojërat e fatit,...

MFE dënon dhunën e ushtruar ndaj inspektorit tatimor

TIRANË, 2 korrik/ATSH/- Ministria e Financave dhe Ekonomisë dënon dhunën e ushtruar ndaj inspektorit të hetimit tatimor në detyrë. Një incident është shënuar ditën e...

Financat me sufiçit buxhetor gati 4 miliardë lekë

TIRANË, 31 maj/ATSH/- Ministria e Financave dhe Ekonomisë publikoi treguesit fiskalë paraprakë, ku vërehet se të ardhurat e përgjithshme, për muajin e katërt të...

KfW jep 1.95 milionë euro për përmirësimin e furnizimit me ujë...

TIRANË, 30 Maj/ATSH/- Ministri i Ekonomisë dhe Financave Arben Ahmetaj dhe Drejtori i KfW - Banka Gjermane për Zhvillim, Björn Thies, nënshkruan një marrëveshje...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA