Ballina Etiketimet Mfe

Etiketim: mfe

Udhëzimi i Financave/ Organizatat jofitimprurëse gëzojnë të drejtën e rimbursimit të...

TIRANË, 14 dhjetor/ATSH/ Organizatat jofitimprurëse mund të përfitojnë rimbursimin e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar (TVSH) për grantet që marrin nga donatorët e huaj. Udhëzimi...

Financat gati raportin mbi situatën e kontratave koncesionare/PPP në vend

TIRANË, 21 nëntor/ATSH/- Qeveria e ka tashmë një pamje të përgjithshme të situatës së kontratave koncesionare/PPP në vend të hartuar nga ministria e Financave...

Programi i mbështetjes së agrobiznesit shqiptar me vlerë 180 milionë euro,...

TIRANË, 14 nëntor/ATSH/- Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF) i mbështetur nga BERZH dhe qeveria shqiptare përmes ministrisë së Bujqësisë dhe ministrisë së...

Njohja e pensioneve të shtetasve shqiptarë, nisin negociatat me Bullgarinë

Tiranë, 5 Nëntor/ATSH/- Ministria e Financave dhe Ekonomisë nis negociatat me autoritetet homologe bullgare për njohjen e kontributeve të sigurimeve shoqërore të shtetasve shqiptarë...

Nga tetori, pagesat e sigurimeve shoqërore njëkohësisht me rrogat

TiranË, 30 Tetor/ATSH/ Institucionet buxhetore dhe jobuxhetore do të detyrohen të kryejnë pagesat e sigurimeve shoqërore njëkohësisht me pagesën e borderosë, dhe jo pas...

Ministria e Financave, reformë të re për rritjen e investimeve

Tirane, 14 Tetor/ATSH/-  Reformat e ndërmarra nga qeveria shqiptare për konsolidimin e treguesve kryesorë ekonomikë, reduktimin e borxhit publik, menaxhimin e strukturuar të financave...

Platforma e integruar, rrit transparencën buxhetore dhe llogaridhënien e qeverisë ndaj...

TIRANË, 10 maj /ATSH/ - Vënia në funksion, në fillim të muajit Korrik 2019, e Sistemit të ri Informatik të Menaxhimit Financiar të Qeverisë,...

MFE: Kryetari i bashkisë Skrapar përgjegjës për bllokimin e buxhetit

TIRANË, 1 mars /ATSH/ - Kryetari i bashkisë Skrapar është përgjegjës për bllokimin e buxhetit të kësaj bashkie dhe mbi bazën e të gjitha...

Ndryshimet në ligjin për lojërat e fatit unifikojnë procedurën e tatimit

TIRANË, 1 gusht/ATSH/ - Nuk ka asnjë ndryshim në ligjin “Për lojërat e fatit" dhe asnjë relaksim sa i përket tatimit mbi lojërat e fatit,...

MFE dënon dhunën e ushtruar ndaj inspektorit tatimor

TIRANË, 2 korrik/ATSH/- Ministria e Financave dhe Ekonomisë dënon dhunën e ushtruar ndaj inspektorit të hetimit tatimor në detyrë. Një incident është shënuar ditën e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA