Ballina Etiketimet Kredi

Etiketim: Kredi

Kredia me probleme zbret nën nivelin 7.8 %, vlera më e...

TIRANË, 14 qershor/ATSH/ Në muajin prill të këtij viti, treguesi i kredive me probleme zbriti nën nivelin 7.8 %, duke regjistruar vlerën më të...

Nënshkruhet marrëveshja e garancisë dhe huasë me BERZH/ 100 milionë euro...

TIRANË, 11 qershor/ATSH/ U nënshkrua sot marrëveshja e garancisë ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për marrëveshjen e...

RUSI – Moska mbështet Minskun me një kredi prej 500 milionë...

MOSKË, 30 maj /ATSH-DPA/ - Rusia do të mbështesë Bjellorusinë me 500 milionë dollarë kredi gjatë javëve të ardhshme, ranë dakord udhëheqësit e të...

Norma mesatare e interesit të kredisë për biznesin, 5,8% në 3-mujorin...

TIRANË, 15 maj /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se, norma mesatare e interesit të kredisë së re për biznese rezultoi mesatarisht 5.8%...

Kredia për jorezidentët në Shqipëri u rrit në 58.6 miliardë lekë

TIRANË, 15 maj /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se, kredia e dhënë për huamarrës jorezidentë në Shqipëri arriti në 58.6 miliardë lekë,...

Kreditimi/ Bankat dhanë 50 % më shumë në 6-mujorin e dytë...

TIRANË, 5 maj /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se, kredia e re e dhënë nga bankat gjatë gjysmës së dytë të vitit...

BSH: 186 milionë euro kredi u ristrukturuan vitin e kaluar

TIRANË, 4 maj /ATSH/ Bankat tregtare në Shqipëri ristrukturuan 23 miliardë lekë, ose rreth 186 milionë euro kredi vitin e kaluar. Banka e Shqipërisë, bën...

88 % e ndërmarrjeve i janë drejtuar sektorit bankar si burim...

TIRANË, 30 prill /ATSH/ Rreth 88 % e ndërmarrjeve huamarrëse deklarojnë se i janë drejtuar sektorit bankar si burim huamarrje, ndërsa mbi 6 %...

Kreditimi i biznesit u rrit me 5 % në mars

TIRANË, 30 prill /ATSH/ Gjatë këtij viti, sistemi bankar po vijon të zgjeroj portofolin e kredisë ndaj biznesit. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë...

Portofoli i kredisë për individë u rrit me bazë vjetore 4.7...

TIRANË, 29 prill /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se portofoli i kredisë për individë shënoi rritje vjetore me 4.7 %, në fund...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA