Ballina Etiketimet Kredi me probleme

Etiketim: Kredi me probleme

Kredia me probleme zbriti në 7.05 %, niveli më i ulët...

TIRANË, 2 shtator /ATSH/ Kredia me probleme zbriti në nivelin 7.05 % në muajin korrik të këtij viti, nga 7.12 % që ishte një...

Kredia me probleme për biznesin ra në 7.1 % në fund...

TIRANË, 5 gusht /ATSH/ Raporti i kredive me probleme për bizneset ka shënuar një tjetër rënie në fund të muajit qershor të këtij viti. Banka...

Huadhënia për shtëpi, me nivelin më të ulët të kredive me...

TIRANË, 26 korrik /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se kredia për shtëpi ka raportet më të ulëta të kredive me probleme. Sipas BSH-së,...

Dinamika në zhvillim e ekonomisë dhe sezonit turistik/ Kreditë me probleme...

TIRANË, 10 qershor /ATSH/ Dinamika në zhvillim e ekonomisë dhe pritshmëritë e larta nga sezoni turistik, kanë krijuar pritshmëri optimiste për Bankën Qendrore, që...

Raporti i kredive me probleme për individët shënoi nivelin 5.47 %...

TIRANË, 27 maj /ATSH/ Raporti i kredive me probleme për individët shënoi nivelin 5.47 % në fund të muajit prill 2021, bëri të ditur...

Kredia me probleme shënoi nivelin 8.2% në janar 2021

TIRANË, 11 mars /ATSH/ Banka e Shqipërisë, bën të ditur se, kredia me probleme shënoi nivelin 8.2%, në janar të këtij viti, nga 8.11%...

Kreditë me probleme zbresin në nivelin 8% në fund të korrikut

TIRANË, 10 shtator /ATSH/ Kreditë me probleme shënuan rënie të lehtë në fund të muajit korrik 2020 duke zbritur në 8%, niveli më i...

Kredia me probleme/ Për herë të parë në 10 vitet e...

TIRANË, 30 qershor /ATSH/ Për herë të parë në 10 vitet e fundit, treguesi i kredive me probleme ra në nivel njëshifror, duke arritur...

Kreditë me probleme shënuan nivelin 8.21%, në muajin mars

TIRANË, 11 maj /ATSH/ Kreditë me probleme në muajin mars 2020, shënuan nivelin 8.21%, duke u rritur me 0.3% krahasuar me muajin shkurt. Banka e...

Kredia me probleme ulet në 11% në gusht

TIRANË, 7 tetor /ATSH/- Kredia me probleme shënoi rënie në muajin gusht. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë, kredia me probleme zbriti në 11%,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA