Ballina Etiketimet Komision

Etiketim: komision

Manja: Parlamenti funksional deri më 9 shtator, e ka fuqinë ta...

TIRANË, 5 maj/ATSH/ Ulsi Manja, kryetar i Komisionit të Ligjeve tha për Euronews Albania se ngritja e komisionit hetimor për shkarkimin e Presidentit si...

Vaksinimi masiv/ Komisioni i Ekonomisë miraton rishikimin e buxhetit

TIRANË, 30 prill/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi ndryshime në Buxhetin e vitit 2021, propozuar përmes një Akti Normativ nga Qeveria. Drejtore e...

Depozitat gjatë 2020 njohën një rritje prej 7,8 %

TIRANË, 29 prill/ATSH/ Depozitat gjatë vitit 2020 njohën një rritje përkatësisht prej 7,8 % në sistemin bankar dhe pothuajse 6 % në shoqëritë e...

Sigurimi i detyrueshëm në sektorin e transportit/ Komisioni i Ekonomisë rrëzon...

TIRANË, 22 prill/ATSH/ Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe Financave rrëzoi sot dekretin e Presidentit për kthimin e ligjit ”Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin...

Ndërtimi i HEC-it të Skavicës/ Balluku: Ndër investimet më të rëndësishme...

TIRANË, 19 Mars/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi sot procedurë të veçantë për negociimin dhe ekzekutimin e kontratës me partnerin strategjik “Bechtel...

Mbështetja e bizneseve në bujqësi dhe turizëm/ Linja të dedikuara kredie...

TIRANË, 19 Mars/ATSH/Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin miratoi ndryshimet në marrëveshjen e bashkëpunimit së 2016-s, ndërmjet qeverisë shqiptare dhe Bankës Europiane për...

Projektligji “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”/ Vjero: Mbron...

TIRANË, 11 mars/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave shqyrtoi projektligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”. Zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë, Vasilika...

Projektligji/ Krijim i një sistemi efikas kontrolli të artikullit piroteknik

TIRANË, 9 mars /ATSH/ Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë, në cilësinë e komisionit për dhënie mendimi, mori në shqyrtim projektligjin “Për hedhjen...

Marrëveshja e koncesionit për aeroportin “Nënë Tereza”/ Komisioni i Ekonomisë rrëzon...

TIRANË, 5 mars /ATSH/ Komisioni për Ekonominë dhe Financat shqyrtoi sot në cilësinë e komisionit përgjegjës Dekretin e Presidentit “Për ratifikimin e ndryshimit të...

Rritje të eksporteve të produkteve bujqësore dhe blegtorale

TIRANË, 5 mars /ATSH/ Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin miratoi sot projektligjin "Për ratifikimin e marrëveshjes së partneritetit, tregtisë dhe bashkëpunimit ndërmjet...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA