Ballina Etiketimet ISHSH

Etiketim: ISHSH

Taskforca kryen mbi 1300 kontrolle në fundjavë, gjoba dhe pezullim aktiviteti...

TIRANË, 3 gusht /ATSH/ Taskforca antiCOVID ka vijuar punën në terren me masa të shtuara edhe në fundjavë, për kontrollin dhe monitorimin e zbatimit...

Taskforca antiCOVID, kontrolle gjatë fundjavës/ Gjoba dhe pezullim aktiviteti për subjektet...

TIRANË, 27 Korrik/ATSH/ Taskforca antiCOVID ka vijuar punën në terren me masa të shtuara edhe në fundjavë, për kontrollin dhe monitorimin e zbatimit të...

Taskforca antiCOVID/ Mbi 1400 inspektime dhe 4 masa administrative në 24...

TIRANË, 25 korrik/ATSH/ Në 24 orët e fundit Inspektorati Shtetëror Shëndetësor në bashkëpunim me grupet e tjera të taskforcës, Inspektoratin e Punës, AKU, Policinë...

ISHSH mbi 1400 kontrolle dhe monitorime për masat ndaj COVID-19 në...

TIRANË, 21 korrik/ATSH/ Inspektorati Shtetëror Shëndetësor me grupet e tjera të Task-Forcës antiCOVID realizoi mbi 1400 kontrolle dhe monitorime për masat ndaj COVID-19. Ministria e...

Mbi 700 kontrolle dhe monitorime për masat ndaj COVID-19 në 24...

TIRANË, 20 korrik/ATSH/ Inspektorati Shëndetësor Shtetëror me grupet e tjera të taskforcës antiCOVID realizoi mbi 700 kontrolle dhe monitorime për masat ndaj COVID-19 në...

COVID-19/ Mbi 1000 inspektime në 24 orët e fundit, gjoba për...

TIRANË, 12 korrik/ATSH/ Inspektorati Shtetëror Shëndetësor ka realizuar mbi 1064 inspektime dhe monitorime në të gjitha qarqet e vendit në 24 orët e fundit. Ministria...

Protokollet antiCovid/ 1626 inspektime në 24 orë, pezullohen 3 subjekte në...

TIRANË, 9 korrik/ATSH/ Inspektorati Shtetëror Shëndetësor ka kryer 1626 inspektime dhe monitorime në të gjitha qarqet e vendit në 24 orët e fundit. Ministria e...

COVID-19/ 102 938 inspektime dhe monitorime, 380 masa administrative për...

TIRANË, 8 korrik/ATSH/ Inspektorati Shtetëror Shëndetësor në bashkëpunim me grupet e tjera të taskforcës kanë realizuar 102.938 inspektime dhe monitorime për masat ndaj COVID-19. Ministria...

Protokollet antiCOVID/ Gjobitet një call center, pezullohet aktiviteti i një institucioni...

TIRANË, 3 korrik/ ATSH/ Inspektorati Shtetëror Shëndetësor ka intensifikuar kontrollet në terren dhe vetëm në 24 orët e fundit janë kryer 1555 inspektime në...

Monitorimi i masave antiCovid/ 1714 inspektime në 24 orët e fundit

TIRANË, 2 korrik /ATSH/ Inspektorati Shtetëror Shëndetësor realizoi 1714 inspektime për monitorimin e masave ndaj COVID-19 në 24 orët e fundit. Ministria e Shëndetësisë dhe...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA