Ballina Etiketimet FSHZH

Etiketim: FSHZH

FSHZH investime në Maliq: Zona me potencial të lartë agroturistik, lehtësojmë...

TIRANË, 14 janar/ATSH/- Rikualifikimi urban i bulevardit Maliq – Drithas do të ketë një impakt të menjëhershëm për Maliqin, pasi lehtëson daljen më shpejt...

Pas 30 vitesh merr zgjidhje furnizimi me ujë për banorët e...

TIRANË, 14 janar/ATSH/ Skemat e reja të ujësjellësit po vijojnë të ndërtohen në të gjithë vendin. Në Durrës në Njësinë Administrative, Katund i Ri ndërhyrja...

Programi i Ujësjellësave Ruralë III/ Realizohen 57% e punimeve në Tomin,...

TIRANË, 9 janar/ATSH/ Fondi Shqiptar i Zhvillimit po vijon zbatimin e investimeve për të siguruar zgjidhje të qëndrueshme për furnizimin me ujë në të...

Vijon puna për rikualifikimin urban të qendrës së Fierit dhe rehabilitimin...

TIRANE, 8 janar/ATSH/ Fondi Shqiptar i Zhvillimit, me financim të qeverisë shqiptare vijon zbatimin e projektit për rikonstruksionin e qendrës së Fierit dhe rehabilitimin...

Investime në infrastrukturën e Bajram Currit, nis faza e dytë e...

TIRANE, 7 janar/ATSH/- Fondi Shqiptar i Zhvillimit po kryen një sërë ndërhyrjesh të reja që po fillojnë "të marrin jetë", në Shqipëri nga veriu...

Rikonstruksioni i rrugës nacionale Ceren – Radomirë, impakt zhvillimit të ekonomisë...

TIRANË, 30 dhjetor/ATSH/ Një numër i madh projektesh në infrastrukturë, turizëm, ekonomi lokale dhe kombëtare, zhvillim urban dhe përfitime sociale po marrin jetë nga...

Hapësira e re në qendër të Fierit/ Shtrohet me pllaka guri...

TIRANË, 27 dhjetor/ATSH/ Zona përreth lumit Gjanica në Fier i është nënshtruar projektit e rikualifikimit urban, që përfshin rehabilitimin e lumit, rindërtimin e urës...

Rikonstruksioni i rrugës Grekan–Shelgu–Gjyralë, impakt pozitiv në zhvillimin e ekonomisë bujqësore

TIRANE, 27 dhjetor/ATSH/- Fondi Shqiptar i Zhvillimit po vijon punën për ndërtimin e aksit rrugor Grekan–Shelgu–Gjyralë, ndërhyrje e cila do të përmbyllë një zinxhir...

Investimet në Vermosh, nxitje e zhvillimit të qëndrueshëm në zonën me...

TIRANË, 24 dhjetor/ATSH/- Rikualifikimi i plotë urban dhe ngritja e qendrës turistike, janë investimet me vlerë mbi 140 milionë lekë, që do ta shndërrojnë...

Rruga Qafë Borë-Theth/ Më shumë se 40 mijë vizitorë akses më...

TIRANË, 23 dhjetor/ATSH/ Zhvillimit të potencialit turistik të zonës së Thethit në Shkodër po i vjen në ndihmë edhe rikonstruksioni i rrugës Qafë Thorë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA