Ballina Etiketimet Bsh

Etiketim: bsh

Rritje e përdorimit të instrumenteve financiarë mbrojtës ndaj rrezikut të kursit...

TIRANË, 23 janar /ATSH/ Banka e Shqipërisë, ka miratuar strategjinë e zhvillimit 2021-2023, ku ndër të tjera vend kryesor zë edhe angazhimi i Bankës...

BSH projekt binjakëzimit me BE-së/ Sejko: Praktikat e bankingut shqiptar sipas...

TIRANË, 18 janar /ATSH/ U zhvillua sot ceremonia virtuale e përfundimit të Projektit të Binjakëzimit “Forcimi i kapaciteteve të Bankës së Shqipërisë në kuadër...

“Qasja e Tiranës” deri në 2022/ BSH, lehtësi për kreditë korporative...

TIRANË, 18 janar /ATSH/ Banka e Shqipërisë ka ndërmarrë një sërë masash të reja që ju vinë në ndihmë kreditorëve, por edhe që i...

Dërralla: Mbi 25 mijë biznese e individë përfituan nga shtyrja e...

TIRANË, 18 janar /ATSH/ Shtyrja me 3 muaj e afatit për ristrukturimin e kredive, është një tjetër masë që ndërmerr këtë fillimviti Banka Qendrore,...

Kursi i Këmbimit gjatë kësaj jave/ Leku i qendrueshëm ndaj valutave...

TIRANË, 17 janar /ATSH/ Në tregun e këmbimit valutor vendas, gjatë javës 11-16 janar 2021, leku shënoi qëndrueshmëri ndaj monedhave të huaja kryesore, krahasuar...

Anketa e BSH: Ndërtimi dhe shërbimet pritshmëri për rritjen e punësimit

TIRANË, 15 janar /ATSH/ Zhvillimet në ekonominë reale kanë bërë që bizneset të shprehet optimiste sa i takon ecurisë së punësimit në sektorin e...

BSH shtyn deri në 31 mars 2021 masat që lehtësojnë ristrukturimin...

TIRANË, 13 janar /ATSH/ Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë, miratoi sot vendimin për shtyrjen deri më 31 mars 2021 të mënyrës së klasifikimit...

“Home banking”/ BSH: 89.7 milionë lekë pagesa u kryen gjatë nëntorit 

TIRANË, 12 janar/ATSH/ Transaksionet bankare në formë elektronike që kryen nëpërmjet shërbimeve “home banking” po gjejnë një përdorim gjithnjë e më të gjerë në...

Vrojtimi/ BSH: Rritet besimi për ecuri pozitive të punësimit dhe fitimit...

TIRANË, 12 janar /ATSH/ Biznesi rrit besimin në sektorin e tregtisë për ecuri pozitive të punësimit dhe fitimit, për periudhën në vijim. Raporti i publikuar...

Bankat rritën fitimet në 14.35 miliardë lekë gjatë 11-mujorit 2020

TIRANË, 12 janar /ATSH/ Bankat tregtare në vend raportuan për rreth 14.35 miliardë lekë, fitim në 11-mujorin e vitit 2020. Sipas Bankës së Shqipërisë, krahasuar...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA