Ballina Etiketimet Bashkia Kamez

Etiketim: Bashkia Kamez

Zgjerohet rrjeti i ujësjellësit në Bathore/ Pas 30 vitesh, merr zgjidhje...

TIRANË, 25 shtator /ATSH/ Pas 30 vitesh bëhet i mundur furnizimi me ujë për të gjithë banorët në lagjet numër 4 dhe 5 në...

Kamzë/ Pagesat e granteve të Rindërtimit në zyrat e postës, dëmshpërblim...

TIRANË, 24 qershor/ATSH/ 771 familje përfitojnë drejtpërdrejt pagesat e granteve për riparimin e dëmeve të shtëpive të tyre në Kamzë. Kryetari i bashkisë së Kamzës,...

Pas 30 vitesh pa ndërhyrje, do të rehabilitohet qendra e Kamzës

TIRANË, 18 qershor/ATSH - I. Vata/ Bashkia e Kamzës pritet të nisë punën për të rehabilituar qendrën e qytetit, e lënë në harresë për...

FOTO/ Kamëz, vijon puna për vendosjen e sinjalistikës rrugore dhe rifreskimin...

TIRANË, 4 maj/ ATSH- A. Fortuzi/ Bashkia e Kamzës vijon punën me intensitet për vendosjen dhe rifreskimin e vijave të bardha në rrugët e...

Misioni humanitar/ Bashkia e Kamzës vijon shpërndarjen e ndihmave ushqimore

TIRANË, 8 prill/ATSH- A. Fortuzi/ Bashkia e Kamzës vijon shpërndarjen e ndihmave për familjet në nevojë, duke bashkëpunuar dhe me kompani private të qytetit...

COVID-19-FOTO/ Bashkia Kamëz mundëson transportin e stafit mjekësor

TIRANË, 24 mars/ATSH/ -Transporti urban është vënë në dispozicion të transportit të stafit mjekësor në qytete të ndryshme të vendit. Edhe bashkia Kamëz u ka...

Kamzë, mbështetje financiare për furnizimin 24 orë me ujë të banorëve

TIRANË, 1 nëntor /ATSH/ - Bashkia Kamzës falë programit Infrastruktura Bashkiake V (MIPV) do të përfitojë mbështetje financiare, jo vetëm për furnizimin 24 orë...

Kamzë, Suli: Përfundon ankthi i banorëve që bashkëjetonin me ndotjen

TIRANË, 27 gusht /ATSH/ Bashkia e Kamzës ka pastruar ujërat e zeza të cilat qëndronin mbi rrugë dhe ishin shndërruar në problem për banorët. Kryebashkiaku...

Bashkia Kamëz përgatitje infrastrukturore për fillimin e vitit të ri arsimor

TIRANË,10 shtator /ATSH- I. Vata/ - Bashkia Kamëz ka nisur përgatitje infrastrukturërs në të gjitha shkollat dhe kopshtet e qytetit për fillimin e vitit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA