Ballina Etiketimet Banka

Etiketim: banka

Shoqata e Bankave mbështet rregullimin e huadhënies konsumatore

TIRANË, 5 prill /ATSH/ Shoqata shqiptare e Bankave (AAB) vlerëson se janë të mirëpritura ndryshimet në projektvendimin e BSH-së, “Për kredinë konsumatore dhe kredinë...

Kreditë konsumatore/ BSH: Penalitetet dhe kamatëvonesat jo më shumë se 30...

TIRANË, 1 mars /ATSH/ Banka e Shqipërisë ka propozuar vendosjen e një kufiri limit, lidhur me shumën e penaliteteve dhe kamatëvonesave që institucionet e...

Bankat rritën të ardhurat nga interesat me 2.7 % në 2020

TIRANË, 25 shkurt /ATSH/ Bankat rritën të ardhurat nga interesat gjatë vitit 2020. Sipas Bankës së Shqipërisë, të ardhurat neto nga interesat në 2020 arritën...

Kreditë e këqija/ Bankat rritën provigjionet në vlerën 7,3 miliardë lekë

TIRANË, 24 shkurt /ATSH/ Sektori bankar rriti provigjionet për kreditë e këqija në vlerën 7,3 miliardë lekë gjatë vitit 2020. Banka e Shqipërisë, bën të...

Punësimi u rrit me 3 % në sistemin bankar në vitin...

TIRANË, 23 shkurt /ATSH/ Punësimi në sektorin bankar ka shënuar rritje krahas konsolidimit të qëndruejshëm të tij, në këtë vitet e fundit. Në fund të...

BRUKSEL – Eurostat: Inflacioni i zonës euro nën zero

BRUKSEL, 7 janar /ATSH-DPA/ - Inflacioni në zonën e euros mbeti i qëndrueshëm, por në territor negativ në dhjetor, deklaroi zyra e statistikave e...

Pasuritë e paluatjshme zënë 60% të totalit të kredisë për investime

TIRANË, 19 dhjetor /ATSH/  Sipërmarrjet dhe individët, vijojnë të shfaqin interes të shtuar për të investuar në blerje ose ndërtim të pasurive të paluajtshme. Banka...

2020-a pa më pak grabitje… bankash!

ROMË, 2 dhjetor /ATSH-ANSA/ - Numri i grabitjeve të bankave në Itali vazhdon të ulet, sipas sondazhit të kryer nga qendra kërkimore për sigurinë...

Fitimi i bankave, 3.5 miliardë lekë gjatë 3-mujorit të tretë 2020

TIRANË, 22 nëntor /ATSH/ Bankat tregtare në vend raportuan për rreth 3.5 miliardë lekë, fitim në tremujorin e tretë të këtij viti. Sipas të dhënave...

Fitimi i bankave, 10.7 miliardë lekë gjatë 9-mujorit të këtij viti

TIRANË, 11 nëntor /ATSH/ Bankat tregtare në vend raportuan për rreth 10.7 miliardë lekë, fitim në nëntëmujorin e këtij viti. Sipas Bankës së Shqipërisë, krahasuar...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA