Ballina Etiketimet AMF

Etiketim: AMF

Sigurimi i përgjegjësisë së përdoruesit të automjeteve/ Primet në janar llogariten...

TIRANË, 8 mars/ATSH/ Primet e sigurimit të detyrueshëm motorik që lidhen me sigurimin e përgjegjësisë së përdoruesit të automjeteve për dëmet shkaktuar palëve të...

Pensionet private, vlera e aseteve llogaritet 29 milionë euro në fund...

TIRANË, 4 mars/ATSH/ Asetet neto të fondeve të pensioneve private në vend llogariten 29.13 milionë euro. Sipas të dhënave të publikuara nga Autoriteti i Mbikëqyrjes...

Sigurimet/ Të ardhurat nga primet e shkruara u rritën me 9...

TIRANË, 1 mars/ATSH/ Të ardhurat nga primet e shkruara bruto të sigurimit në janar të këtij viti kapën vlerën mbi 1,500 milionë lekë, ose...

AMF: Kontratat në portofolin e sigurimit nga zjarri dhe forcat e...

TIRANË, 31 janar/ATSH/ Vëllimi i primeve në portofolin “sigurimi nga zjarri dhe forcat e natyrës”, gjatë vitit 2020,shënoi ulje me 5%, ndërsa vërehet një...

Pagesat e dëmeve nga kompanitë e sigurimeve rritje me 18 %...

TIRANË, 27 janar/ATSH/ Pagesat e dëmeve gjatë vitit 2020 u rritën me 18.5 % krahasuar me vitin 2019. Referuar të dhënave të publikuara nga Autoriteti...

AMF: Portofoli i sigurimit nga zjarri dhe forcat e natyrës rritje...

TIRANË, 7 janar/ATSH/ Vëllimi i primeve në portofolin "sigurimi nga zjarri dhe forcat e natyrës", gjatë periudhës janar-nëntor 2020, u rrit me 9.67%, ndërsa...

11-mujori/ Pagesat e dëmeve nga kompanitë e sigurimeve rritje me 24%

TIRANË, 5 janar/ATSH/ Pagesat e dëmeve gjatë periudhës janar-nëntor 2020 u rritën me 24% krahasuar me periudhën janar-nëntor 2019. Referuar të dhënave të publikuara nga...

Tregu i sigurimeve/ Të ardhurat shënuan rënie gjatë 11-mujorit

TIRANË, 28 dhjetor/ATSH/ Të ardhurat nga primet e shkruara bruto të sigurimit për periudhën janar-nëntor 2020 kapën vlerën mbi 14,772 milionë lekë, ose 5.51%...

Mete, takim me drejtuesit e shoqërive të sigurimit: Tregu i qëndrueshëm

TIRANË, 24 dhjetor/ATSH/ Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, Ervin Mete, zhvilloi sot një takim online me drejtuesit e shoqërive të...

Fondi i Kompensimit/ Mbikëqyrja e AMF-së i dha zgjidhje problemit disavjeçar

TIRANE, 9 dhjetor/ATSH/ Dëmet pezull të Fondit të Kompensimit të Byrosë Shqiptare të Sigurimeve, ku përfshihen dëmet e shkaktuara nga mjetet e pasiguruara dhe...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA