AXHENDA NDËRKOMBËTARE 22/9/2021

UASHINGTON (SHBA) – Samiti virtual për COVID-19, i organizuar nga presidenti Biden, në periferi të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

UASHINGTON (SHBA) – Konferencë për shtyp e presidentit të FED, Jerome Poëell.

VARSHAVË (Poloni) – Gjykata Kushtetuese vendos për vlefshmërinë e ligjit të BE-së në Poloni.

PARIS (Francë) – Konferencë shtypi dhe vizitë në selinë e re të Agjencisë Evropiane të Hapësirës.

BRUKSEL – BE paraqet rregulloren e re për kompanitë e sigurimeve.

GJENEVË (Zvicër) – Konferencë virtuale për shtyp e OBSH-së për cilësinë e ajrit.

BRUKSEL (Belgjikë) – Ministria e Mbrojtjes paraqet rezultatet e operacionit të saj për evakuimet në Kabul.

KOMBET E BASHKUARA (SHBA) – Konferencë për racizmin, e organizuar nga OKB-ja.

KILI – Debati i parë midis kandidatëve presidencialë./ /ervo/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.