Ballina Etiketimet Zyrat e Punes

Etiketim: Zyrat e Punes

447 të punësuar në një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 16 shkurt/ATSH/ Numri i të punësuarve gjatë javës së fundit vetëm nga Zyrat e Punës është 447 persona. Numrin më të lartë të punësimeve...

1014 të punësuar në një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 26 janar/ATSH/ Numri i të punësuarve gjatë javës së fundit vetëm nga Zyrat e Punës është 1014 persona. Numrin më të lartë të punësimeve...

479 të punësuar në një javë vetëm përmes Zyrave të Punës

TIRANË, 15 dhjetor/ATSH/- 479 persona janë punësuar nga 6-12 dhjetor në gjithë vendin vetëm përmes Zyrave të Punës. Sipas statistikave të punësimeve për çdo qark,...

504 të punësuar në një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 17 nëntor /ATSH/ - Zyrat e Punës po funksionojnë si instrumente strategjikë të punësimit në të gjithë vendin. Vetëm në një javë (7-14...

491 të punësuar nga Zyrat e Punës gjatë një jave

TIRANË, 9 nëntor /ATSH/ Zyrat e Punës po funksionojnë si instrumente strategjikë të punësimit në të gjithë vendin. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj,...

357 të punësuar në vetëm një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 3 nëntor /ATSH/ - Shifrat e ndërmjetësimit të Zyrave të Punës në të gjithë vendin kapin vlerat e 357 të punësuar në vetëm...

Zyrat e punës/ 2660 punësime vetëm në shtator

TIRANË, 7 tetor/ATSH/- Zyrat e Punës, po funksionojnë si instrumente strategjikë të punësimit në të gjithë vendin. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, bëri...

Qytetari nga Kurbini punësohet nëpërmjet Zyrës së Punës

TIRANË, 27 shtator/ ATSH/ Zef Balozi pasi u drejtua pranë Zyrës së Punës në Kurbin iu mundësua punësimi pranë një karburanti. Qytetari Zef Baloshi pasi...

439 të punësuar në një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 1 korrik/ATSH/- 439 persona janë punësuar nga 23-29 gusht në gjithë vendin vetëm përmes Zyrave të Punës. Sipas statistikave të punësimeve për çdo qark,...

755 të punësuar në një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 1 korrik/ATSH/ - 755 persona janë punësuar nga 21-27 qershor në gjithë vendin vetëm përmes Zyrave të Punës. Sipas statistikave të punësimeve për çdo...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA