Ballina Etiketimet VKM

Etiketim: VKM

Miratohen kriteret e caktimit të shpërblimit të administratorit të përkohshëm të...

TIRANË, 9 shtator /ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot kriteret e caktimit të shpërblimit të administratorit të përkohshëm të falimentimit, rregullat për shpërblimin e...

Grantet e rikonstruksionit të banesave të dëmtuara nga tërmeti/ Qeveria akordon...

TIRANË, 15 korrik /ATSH/ Me propozimin e ministrit të Shtetit për Rindërtimin, Këshilli i Ministrave, miratoi në mbledhjen e së mërkurës, përdorimin e fondit...

Realizimi i projekteve publike/ Miratohet kompensimi për shpronësimet në Lushnjë dhe...

TIRANË, 17 qershor/ATSH/ Këshilli i Ministrave vendosi sot shpronësimin për interes publik të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken nga realizimi...

Projektet e ujitjes, sigurisë së digave dhe mbrojtjes nga përmbytja/ Miratohet...

TIRANË, 17 qershor/ATSH/ Qeveria miraton fondin prej 950 295 959 lekësh për projektet e ujitjes, sigurinë e digave dhe mbrojtjes nga përmbytja. Këshilli i Ministrave...

Miratohen dispozitat zbatuese të ligjit “Për masat shtrënguese ndërkombëtare”

TIRANË, 11 qershor /ATSH/ Këshilli i Ministrave në mbledhjen e djeshme mori vendim për dispozitat zbatuese të ligjit “Për masat shtrënguese ndërkombëtare në Republikën...

Zgjatet deri në 31 dhjetor afati i vlefshmërisë së pasaportave që...

TIRANË, 4 qershor /ATSH/ Afati i vlefshmërisë së pasaportave të shtetasve shqiptarë, që përfundon brenda vitit 2020, zgjatet deri në datën 31 dhjetor 2020. Këshilli...

Vendimi/ Njohje e patentave shqiptare në Turqi dhe anasjelltas

TIRANË, 27 maj /ATSH/ Qeveria ka miratuar të mërkurën marrëveshjen me qeverinë turke për njohjen e ndërsjelltë të lejeve të drejtimit të automjeteve. Në mbledhjen...

Teatri Kombëtar/ Meta kërkon në Gjykatën Kushtetuese shfuqizimin e kalimit në...

TIRANË, 14 maj/ATSH/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta depozitoi sot në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për shfuqizimin e vendimit të qeverisë për kalimin e Teatrit...

COVID-19/ Përcaktohen autoritetet që do të prokurojnë, mallra ose shërbime të...

TIRANË, 27 prill/ATSH/ -Këshilli i Ministrave ka vendosur përcaktimin e autoriteteve kontraktore  që do të prokurojnë, me procedurë me negociim pa shpallje, mallra ose...

Miratohet Instrumenti i Garancisë Sovrane të Huasë, mundëson mjete monetare shtesë...

TIRANË, 7 prill/ATSH/ Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin “Për miratimin e garancisë shtetërore të huasë me bankat e nivelit të dytë për pagat...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA